Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Δεν έπεισε με την παρουσία της στο γήπεδο

Λίμπερο: Δεν έπεισε με την παρουσία της στο γήπεδο

Γράφει ο Λίμπερο


Μόνο για ποδόσφαιρο δεν μιλήσαμε αυτές τις μέρες και ποιος να μας αδικήσει; Προέχει όπως είπα ξανά να βρεθεί κοινή συνισταμένη ανάμεσα σε Ομονοιάτες και να λυθούν τα προβλήματα στην ρίζα τους.

Το τελευταίο βατό παιχνίδι πριν μπούμε σε περίοδο αυστηρής κριτικής
Παράλληλα τρέχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, αντιθέτως πρέπει να τις πάρουμε στα σοβαρά.

Από όποια πλευρά και να το δούμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε όπως την αναμέναμε στο φετινό πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ ευνοϊκό της πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής δηλαδή δεν έπεισε με την παρουσία της στο γήπεδο τον απαιτητικό λαό της.

Κακά τα ψέματα, η βαθμολογική συγκομιδή σε συνδυασμό με την συνολική παρουσία της ομάδας μας ως τώρα είναι κακή. Δεν λέω τραγική, μόνο και μόνο για την πολύτιμη νίκη στο «Δασάκι», όμως όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει πίσω της 4 βαθμούς από ομάδες που θα παλέψουν στο β’ γκρουπ, τίποτα δεν μπορεί να την δικαιολογήσει.

Αν κοιτάμε μόνο πίσω θεωρώ πως δεν θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα, ούτε την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τέλος της ημέρας. Αυτή τη στιγμή μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη «βατό» παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε. Στην συνέχεια όπως όλοι ξέρουμε το ένα ντέρμπι θα διαδέχεται το άλλο και όλοι θα κριθούν πιο αυστηρά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να βγάλει επιτέλους ένα ανταγωνιστικό προφίλ ισάξιο της ιστορία της. Θα πρέπει να φανερώσει αγωνιστικές δυνατότητες και ψυχικά αποθέματα για να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου της. Να επιστρέψει για τα καλά στην συνείδηση των οπαδών της ως η ΟΜΟΝΟΙΑ των επιτυχιών, η ομάδα των τίτλων.