Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η προδοσία των “φίλων” της και τα αλλότρια συμφέροντα

Λίμπερο: Η προδοσία των “φίλων” της και τα αλλότρια συμφέροντα

Γράφει ο Λίμπερο
Διαβάζω και ακούω πολλά τις τελευταίες ημέρες και ο προβληματισμός μου είναι έντονος όπως και κάθε οπαδού αυτής της ομάδας. Τα εσωτερικά προβλήματα του Σωματείου δεν εμφανίστηκαν από το πουθενά. Αντιθέτως υπήρχαν, τα γνωρίζαμε και αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απλά η ετεροχρονισμένη αντιμετώπιση τους.


Η προδοσία των «φίλων» της και τα αλλότρια συμφέροντα

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νιώθει προδομένος από «φίλους» του Σωματείου και στον βωμό της προσωπικής τους δικαίωσης θα θυσιάσουν τα πάντα, ακόμα και το συμφέρον της ομάδας.

Το τραγικό είναι πως και οι δύο μεριές που παλεύουν στα δικαστήρια για απονομή δικαιοσύνης, ευθύνονται σε τεράστιο, αν όχι απόλυτο βαθμό για την καταστροφική πορεία του Σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που ξεχνούν να αναφέρουν οι υποστηρικτές της μίας ή της άλλης πλευράς είναι πως οι δικές τους ενέργειες για τον άλφα ή βήτα λόγο κόστισαν και συνεχίζουν να κοστίζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όλα έγιναν σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σήμερα παλεύει να βρει τα πόδια της.

Τα ταμεία του αθλητικού Σωματείου μας έχουν δεχτεί απανωτά κτυπήματα. Ο κόσμος έζησε την αγωνία στο πετσί του για τις τύχες της αγαπημένης του ομάδας, έδωσε το υστέρημα του για την σωτηρία της, την στιγμή που ένας άνθρωπος που ήταν πρώην πρόεδρος ισχυρίζεται τόσο σοβαρά πράγματα.

ΥΓ: Δώστε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον μοναδικό της υποστηρικτή και φίλο, τον κόσμο της!
ΥΓ2: Για τα μέλη τι άλλο πρέπει να γίνει για να μειωθεί η συνδρομή και να μπορεί να έχει άποψη όλη η μάζα του πράσινου λαού; Από λόγια χορτάσαμε!