Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Κουράστηκες. Άλλαξε το!

Λίμπερο: Κουράστηκες. Άλλαξε το!

Γράφει ο Λίμπερο
Σήμερα, παρόλο που υπάρχει επικαιρότητα και θα μπορούσα να συζητήσω κάποια άλλα θέματα, θα αφιερώσω λίγες γραμμές σε κάτι διαφορετικό. Την απαξίωση πολλών αναγνωστών σε αυτά που κουράστηκαν να διαβάζουν.


Αναμφίβολα συνέβησαν πολλά που ξενέρωσαν τον πράσινο λαό. Οι φίλοι της ομάδας κουράστηκαν από λόγια και το αναγνωρίζουμε και το προβάλουμε συνεχώς.  Έγιναν σοβαρά λάθη, υποσχέσεις έμεναν στα λόγια και το σκηνικό που δημιουργήθηκε χρειάζεται μικρά θαύματα για να ανατραπεί. Οι απογοητεύσεις είναι πολλές και μαζεμένες σε σημείο που θολώνουν την κρίση και μειώνουν την ωφέλιμη κριτική. Με απλά λόγια… ο κόσμος μπούχτισε και ψάχνει κάπου να ξεσπάσει.

Μέχρι εδώ η στήλη το κατανοεί απόλυτα. Θεωρώ πως ανήκω σε αυτή τη μερίδα του κόσμου, που έχει κουραστεί με όσα είδε αυτά τα χρόνια και περιμένει αλλαγή. Μόνο οι πράξεις θα με πείσουν και εμένα και τον κόσμο της ομάδας για την αλλαγή. Ελπίζω πως οι φωνές μας, τώρα που ξεκίνησαν να βρίσκουν αποδέχτες, θα μεταβιβάζουν την απογοήτευση μας στα σωστά άτομα ώστε να παίρνουν σάρκα και οστά οι ενέργειες προς την ανάκαμψη του Σωματείου.

Από εκεί και πέρα, όταν γίνεται αναφορά για την «πιο πειστική φετινή εμφάνιση» της ομάδας είναι ξεκάθαρο το νόημα και δεν μπορεί να παρερμηνευτεί. Ο γραφών θεωρεί την παρουσία στο «Αμμόχωστος» την καλύτερη μέχρι στιγμής ΦΕΤΙΝΗ και το αναφέρει ως προσωπική εκτίμηση. Ούτε χαρά για την ισοπαλία, ούτε ικανοποίηση εκφράστηκε. Αντιθέτως έγινε λόγος πως «δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί για να σκοτώσουμε το παιχνίδι» και πως τέλος «δεν αντιδράσαμε σωστά μετά την ψυχρολουσία». Αυτή η παρουσία πιστεύω πως θέλει σύμμαχους, γιατί κτίζοντας σε αυτήν, υπάρχει ελπίδα για πρόοδο. Διαφορετικά υπάρχει όπως πάντα η επιλογή να τα ξηλώσουμε όλα και να το κλείσουμε.

ΥΓ: Ο κόσμος δικαιολογημένα έχει μπουχτίσει αυτά τα χρόνια και όπως έγραψε η στήλη πολλές φορές: Ακούστε τον κόσμο σας, μειώστε τις αποστάσεις, ελάτε κοντά του και παλέψτε να τον κάνετε ξανά περήφανο.
ΥΓ2: Οι απόψεις στο διαδίκτυο πάνε και έρχονται, ξεχνιούνται. Στις Γενικές Συνελεύσεις μένουν, έχουν αξία, επηρεάζουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται! Όλοι μέλη.