Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η σημασία για μια ομάδα να έχει κορμό

Λίμπερο: Η σημασία για μια ομάδα να έχει κορμό

Γράφει ο Λίμπερο
Σήμερα θα ξεφύγω λίγο από τις ειδήσεις των ημερών και θα ασχοληθώ με κάτι πιο γενικό που θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη σημασία για την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Να κτίσει επιτέλους κορμό στην πρώτη ομάδα και να τον στηρίξει.


Δεν είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια που σχολιάστηκε αρνητικά το θέμα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλάζει εξ’ ολοκλήρου σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Το πόσο έχει στοιχήσει αυτό άλλωστε αντανακλάται στις επιδόσεις της ομάδας.

Φέτος οφείλουμε να δούμε εντελώς διαφορετικά την στρατηγική μας, να κτίσουμε κορμό στην ποδοσφαιρική ομάδα και να στηρίξουμε την επιλογή μας. Να επενδύσει το Σωματείο στους ποδοσφαιριστές που θα δείξουν φέτος πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις πρωταθλητισμού. Παράλληλα πρέπει να πλαισιωθεί το ρόστερ (όπως και γίνεται) με τους Κύπριους της ομάδας, σε συνεχόμενη αξιολόγηση των ικανοτήτων τους.

Έτσι θα μπορέσουμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο, με λίγες προσθαφαιρέσεις να ανεβάζουμε την ποιότητα και να μπολιάζουμε την αγωνιστική ικανότητα της ομάδας μας επιτυχώς.