Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Σίγουρα δεν θα μας λυπηθεί κανείς

Λίμπερο: Σίγουρα δεν θα μας λυπηθεί κανείς

Χρονικά είναι νωρίς να συζητάμε για την ΑΕΚ μιας και απέχουμε 10 ολόκληρες ημέρες από το ντέρμπι, όμως η σημασία του αγώνα, όπως και των επόμενων 2 είναι τέτοια που δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια.


Γράφει ο Λίμπερο
Με πίκρανε η εμφάνιση στο «Παφιακό» για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι το πόσο εύκολα μπορεί η ομάδα να ρίξει ταχύτητες κατά τη διάρκεια  του ίδιου αγώνα που είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Αυτό δεν επιτρέπετε στα ντέρμπι και το γνωρίζουν καλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αν δεν μπορεί η ομάδα να κρατήσει υψηλά την απόδοση της σε όλη την διάρκεια των αγώνων θα το πληρώσει. Και σίγουρα κανείς από τους εξωγηπεδικούς της αντιπάλους, δεν θα την λυπηθεί. Δεν ξέρω αν έχουν την λύση στο τεχνικό επιτελείο, και με ποιο τρόπο θα καταφέρουν να μας διαψεύσουν, όμως οφείλουν να το κάνουν, σύμφωνα με όσα δήλωναν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μέχρι σήμερα δώσαμε μόνο ένα σοβαρό ντέρμπι, με ομάδα που αποδείχτηκε πως τελικά έχει τρύπια άμυνα και …χάσαμε! Καλά και άγια τα καρδιοχτύπια και οι άσχημες νίκες κόντρα σε νεοφώτιστους, όμως ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει επιτέλους να δει την ομάδα αφεντικό των ντέρμπι. Δικαιολογίες τέρμα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.