Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Κανείς δεν θα μας αγαπήσει. Συγκεντρωθείτε στο στόχο

Λίμπερο: Κανείς δεν θα μας αγαπήσει. Συγκεντρωθείτε στο στόχο

 


Οι νίκες για μια ποδοσφαιρική ομάδα, και μάλιστα αυτές που συνδυάζονται με καλή εμφάνιση, φέρνουν ηρεμία.

Γράφει ο Λίμπερο
Μετά το όμορφο απόγευμα του Σαββάτου και την επιβλητική επικράτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 5-1 κόντρα στην Αναγέννηση, ο κόσμος ήρεμος πλέον περιμένει το επόμενο παιχνίδι. Βλέποντας την ΟΜΟΝΟΙΑ με καλή διάθεση, τρεξίματα και αγωνιστική πειθαρχεία να καθαρίζει το παιχνίδι από το ημίχρονο, η ανυπομονησία για τα επόμενα παιχνίδια μεγαλώνει.

Κάθε νίκη μας κάνει πιο δυνατούς, κάθε καλή εμφάνιση «κτίζει» δυναμική και η διοίκηση πρέπει να το συνυπολογίζει αυτό, όταν απευθύνεται στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Η σελίδα μας το έχει αναφέρει πολλάκις και το υιοθετεί αυτή η στήλη πως μέσω των αγωνιστικών επιτυχιών έρχεται η ηρεμία και το ανέβασμα της ψυχολογίας ολόκληρου του οικοδομήματος.

Το επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι εύκολο, μπορεί όμως να είναι και παγίδα. Μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλουν όλοι να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ή να την ζημιώσουν με κάθε τρόπο. Κανείς δεν θα μας αγαπήσει ξαφνικά, όσο και αν αδικηθούμε. Την ίδια στιγμή που οι αιώνια ευνοημένοι προσπαθούν να κερδίσουν εντυπώσεις με γελοίες δηλώσεις, εμείς πρέπει να παραμένουμε σοβαροί, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Επόμενος στόχος η νίκη στο παιχνίδι με την Δόξα.

ΥΓ: Κάποτε έλεγαν θύρα 13, πρόσφατα αποφάσισαν να την δουν οπαδοπατέρες από το 79 χρησιμοποιώντας ως ημερομηνία ίδρυσης αυτή του συνδέσμου φιλάθλων τους. Με τον ίδιο πρόστυχο και ψεύτικο τρόπο επιδιώκουν σήμερα να αλλοιώσουν πολλά ιστορικά γεγονότα και να κρύψουν τις βρομιές της ποδοσφαιρικής τους ομάδας. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

ΥΓ2: Τυχερή η ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει τον φετινό Σέρινταν στο ρόστερ της.