Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: 14 από τους 21 αγώνες μας κρίθηκαν στην λεπτομέρεια

Λίμπερο: 14 από τους 21 αγώνες μας κρίθηκαν στην λεπτομέρεια

Αυτή τη βδομάδα η ομάδα μας πήρε μια σχετικά άνετη νίκη κόντρα στην Σαλαμίνα και το τελικό 3-0 φανερώνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα. Πολλοί όμως αγώνες μας φέτος κρίθηκαν θετικά ή αρνητικά στις λεπτομέρειες και με αυτό θα ασχοληθεί το σημερινό άρθρο.


Γράφει ο Λίμπερο
Εδώ και αρκετές ημέρες γυροφέρνω στο μυαλό μου το συγκεκριμένο θέμα. Χάσαμε στις λεπτομέρειες τόσους βαθμούς που κτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο για τις συνέπειες. Ακούω και διαβάζω παντού πόσο διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα αν δεν πληρώναμε το εντυπωσιακό γκολ του Τσαμπουρή στο πρώτο αγώνα με την Σαλαμίνα. Εκεί που το σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-3, τελικά χάσαμε 2 βαθμούς. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό που η χαμένη ευκαιρία του Ματ, θα μπορούσε να δώσει 3 βαθμούς αλλά στο τέλος της ημέρας πληρώσαμε ένα γκολ-οφσάιντ και δεν πήραμε ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας. Το διαιτητικό φιάσκο με τον Ερμή που μας στέρησε άλλους 2 βαθμούς με το προκλητικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας που λογικά το βράδυ πανηγύριζε ο ίδιος ο ρεφ στο σπίτι του.

Εκείνο που δεν άκουσα ή δεν γράφτηκε, είναι πόσους βαθμούς πήραμε στην τρίχα και πως 14 από τους 21 αγώνες μας φέτος κρίθηκαν κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, επαναλαμβάνω είτε θετικά είτε αρνητικά. Για να αλλάξει αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να βρει τις λύσεις στο αμυντικό κομμάτι, να μπορέσει να ηρεμίσει το παιχνίδι της και να κτίζει με υπομονή και επιμονή τις επιθετικές τις ενέργειες.

ΥΓ: Τους καλύτερους σου παίκτες τους κρατάς, τους ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ και όποιος επιθυμεί, ας πληρώσει αδρά για να διαπραγματευτεί μαζί τους.