Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πείθεις με τόσα μεγάλα νεκρά διαστήματα

Λίμπερο: ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πείθεις με τόσα μεγάλα νεκρά διαστήματα

Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς γίνεται η ίδια ομάδα να παρουσιάζει τόσο διαφορετικό πρόσωπο στο Α και στο Β ημίχρονο.


Γράφει ο Λίμπερο
Για ακόμη ένα ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν με έπεισε πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε συνεχόμενους αγώνες υψηλής δυναμικότητας. Έδειξε ξανά πως είναι ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο στον ίδιο αγώνα και αυτό δεν είναι θετική ένδειξη όταν πρόκειται για ντέρμπι.

Η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα και συνεχόμενη βελτίωση. Γνωρίζουμε πως από εδώ και μπρος ο κάθε αγώνας είναι δύσκολος και σε καμία περίπτωση δεν θα μας χαριστεί κανένας όταν έχουμε τόσο μεγάλα νεκρά διαστήματα σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς ο αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλωνα, απέδειξε αυτό ακριβώς που φοβόμασταν. Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο για μια ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όταν «χάνεται» από το γήπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τρέχει να καλύψει το έδαφος.

Οι απαντήσεις λέμε συνεχώς πρέπει να δίνονται μέσα στο γήπεδο. Αυτοί που πρέπει, ας μας διαψεύσουν με τις εμφανίσεις τους στα επόμενα ντέρμπι. Και να δείξουν την αξία τους στον επαναληπτικό για να πάρουν την πρόκριση, παρά το αρνητικό σκορ του πρώτου αγώνα.

ΥΓ: Ένας ποδοσφαιριστής που δίνει τη ψυχή του σε κάθε παιχνίδι, δικαιούται να έχει μια κακή βραδιά. Ο λόγος για τον ψυχάρα το Ρενάτο.