Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η ώρα για απαντήσεις

Λίμπερο: Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η ώρα για απαντήσεις

Στον χώρο του ποδοσφαίρου συχνά λέμε πως οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το πράξει.


Γράφει ο Λίμπερο
Η κλήρωση για τους 8 του κυπέλλου, μας φέρνει αντιμέτωπους με τον Απόλλωνα. Την ομάδα που πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο απέναντι στην ομάδα μας. Στον περσινό τελικό κυπέλλου η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε ανέτοιμη, αψυχολόγητη και τολμώ να πω πως έπεσε σχεδόν αμαχητί.

Το κλίμα δεν θύμιζε ομάδα που πάει να κατακτήσει τίτλο στην έδρα του αντιπάλου, η σχέση του κόσμου με τις διοικητικές αποφάσεις ήταν στα άκρα και όπως αποδείχτηκε το μυαλό των πρωταγωνιστών ήταν οπουδήποτε αλλού παρά στον αγώνα.

Σήμερα οι συνθήκες μπορεί να μην είναι τέλειες, είναι σίγουρα μακράν καλύτερες από εκείνη την κακή βραδιά στο Τσίρειο. Η ομάδα τονίζει πως έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, σε σχέση με το ανεκδιήγητο περσινό «δεν χάθηκε και ο κόσμος». Παράλληλα η ομάδα φαίνεται πως κτίζει επιτέλους σε κάποιες βάσεις, είτε αυτές αφορούν το καθαρά αγωνιστικό μέρος, είτε γενικότερα το οικοδόμημα.

Το «άλμα κορυφής» όπως το χαρακτήρισε η Διοίκηση μέσω της εκστρατείας των εισιτηρίων διαρκείας, απαιτεί επιστροφή στους τίτλους και οι διπλές αναμετρήσεις κόντρα στον Απόλλωνα, είναι ακριβώς αυτό που λέμε «ώρα για απαντήσεις».