Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα γνωστά σε άμυνα, επίθεση και “Τσίρειο”

Λίμπερο: Τα γνωστά σε άμυνα, επίθεση και “Τσίρειο”

Άλλος ένας αγώνας της ομάδας μας με πολλά γκολ, άλλος ένας αγώνας με επιθετικές αρετές και πλουραλισμό στον τρόπο επίτευξης τέρματος. Άλλο όμως ένα παιχνίδι που η ομάδα δέχεται γκολ με σχετική άνεση.


Γράφει ο Λίμπερο
Πέραν της εισαγωγής, ας καλωσορίσουμε στην ομάδα τα νέα αποκτήματα και ας ευχηθούμε πως θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Το χρειάζεται, κυρίως αν αναλογιστούμε τα κενά που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Είδαμε χθες δύο γκολ από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιές κεντρικών αμυντικών. Πάει καιρός να κάνουμε τόσο αισθητή την εμφάνιση μας στο ψηλό παιχνίδι από στατικές. Αν έπαιξε ρόλο η προσθήκη του πανύψηλου Άρνασον θα φανεί στην πορεία. Κάλιο αργά παρά ποτέ πάντως όπως λέει το γνωστό ρητό με το οποίο θα καλωσορίσουμε και τους πρώτους φετινούς βαθμούς στο Τσίρειο.

Προηγήθηκαν ήττες από Απόλλωνα και Αελ που δεν αφήνουν κανένα μας ασυγκίνητο. Αυτές οι αποτυχίες μας κρατούν χαμηλά στην βαθμολογία. Με αυτό κλείνω θα κλείσω την άποψη μου. Το ιστορικό γήπεδο της Λεμεσού πρέπει να γίνει ξανά η δεύτερη μας έδρα, αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε το άλμα κορυφής και να επιστρέψουμε στους τίτλους.