Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η ΟΜΟΝΟΙΑ πουλάει περισσότερο

Λίμπερο: Η ΟΜΟΝΟΙΑ πουλάει περισσότερο

Προφανώς και δεν περιμένει κανείς από εμένα, να σχολιάσω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πουλάει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Τα νούμερα ήταν πάντα εκεί για να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.


Γράφει ο Λίμπερο
Η συζήτηση γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας φέρνει ξανά στο προσκήνιο την πραγματική αξία του brand name ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Διοίκηση του Σωματείου οφείλει να ανεβάσει τις απαιτήσεις της εκεί που πρέπει στο οικονομικό κομμάτι της όποιας συμφωνίας.

Πέραν όμως της οικονομικής πλευράς, πρέπει επιτέλους το όνομα και η ιστορία της ομάδας μας να τυγχάνει σεβασμού στις μεταδώσεις των αγώνων. Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώσαμε την κοροϊδία και την απαξίωση στις μεταδόσεις των αγώνων μας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχολιασμό παρόμοιων φάσεων της δικής μας ομάδας ή των αντιπάλων. Δειλία από σπίκερ αγώνων να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για συγκεκριμένες αμφισβητούμενες φάσεις και απόκρυψη επαναλήψεων αναλόγως ποιον συμφέρει.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι η προσπάθεια να μεταφερθεί στους τηλεθεατές μια κοινή γραμμή και άποψη για την κάθε ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ στο τελευταίο, όλοι γνωρίζουν την αντιμετώπιση που τυγχάνουν κάποιοι και την προσπάθεια να μειωθεί το κύρος της δικής μας ομάδας στα μάτια του φίλαθλου κοινού.

Όλα τα πιο πάνω να εξεταστούν διπλά και τριπλά από την Διοίκηση πριν παραχωρήσει τα δικαιώματα της δημοφιλέστερης ομάδας του νησιού.