Home TOP NEWS Λίμπερο: Ομονοιάτη η φωτιά δεν σβήνει

Λίμπερο: Ομονοιάτη η φωτιά δεν σβήνει

OMONOIAτη εδώ και μια πενταετία, δοκιμάστηκες όσο κανείς άλλος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Είδες εγκληματικά λάθη από διοικούντες, είδες απαράδεχτες επιλογές να κοστίζουν είδες να γκρεμίζεται σαν χάρτινος πύργος το Σωματείο που αγαπάς όμως ήσουν ΕΚΕΙ.


Γράφει ο Λίμπερο
Παρακολούθησες παίκτες να ντροπιάζουν την φανέλα, αποφάσεις να στοιχίζουν εκατομμύρια ευρώ στο Σωματείο, κόντρες και διχόνοια να κτυπούν την περηφάνια σου. Είδες και έζησες την ομάδα που αγαπάς παθολογικά να φτάνει ένα βήμα πριν το κλείσιμο, όμως ήσουν ΕΚΕΙ.

Φίλε είδες εχθρούς να σε υποτιμούν, να κάνουν τα πάντα να σε κρατήσουν διχασμένο και υποβιβασμένο σε ρόλο κομπάρσου, είδες διαιτητές να σε πατούν στο λαιμό όταν σε βρήκαν αδύνατο όμως ήσουν ξανά ΕΚΕΙ.

Οπαδέ της βασίλισσας, έζησες από κοντά την επίπονη πτώση ενός ποδοσφαιρικού ογκόλιθου, δέχτηκες τα κτυπήματα από όλες τις κατευθύνσεις, πόνεσες, πληγώθηκες, αρρώστησες όμως είσαι ζωντανός, δυνατός και πιστός στην ΙΔΕΑ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αιμοδότη της μεγαλύτερης ομάδας του τόπου, ήρθε η σειρά σου να σηκώσεις κεφάλι, να δεις περήφανα μπροστά και να παραμείνεις φύλακας άγγελος του Σωματείου. Λαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε η ώρα να δώσεις την ΕΞΤΡΑ ώθηση στην ομάδα της καρδιάς σου για να σηκώσει περήφανα το κεφάλι για όλους εμάς που πονέσαμε μαζί της.

Για όλους εμάς λοιπόν, για εσένα, για τον χαμένο αδερφό, για τον συνταξιούχο, τον γονιό, την μητέρα, το ξαδερφάκι σου. Ήρθε η σειρά σου να πάρεις αυτά που αξίζεις, αυτά που σου κλέψανε, αυτά που στερήθηκες. Γίνε ασπίδα και δόρυ της νέας προσπάθειας, κλείσε τα αυτιά σου στον πόλεμο που θα δεχτείς και πάμε μαζί ενωμένοι να επαναφέρουμε την βασίλισσα στο ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017 – 18

ΥΓ: ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ – Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ