Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δέχεται αιτήσεις για παρατηρητές η ΚΟΠ!

Δέχεται αιτήσεις για παρατηρητές η ΚΟΠ!

sak_4688


Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για παρατηρητές αγώνων! Όπως τονίζει η ανακοίνωση “Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι Πανεπιστημιακού Διπλώματος και πρέπει να αποταθούν στην ΚΟΠ, γραπτώς, μέχρι τις 10.11.2012.” ενώ γίνεται επίσης ξεκάθαρο πως “Αν υπάρχει μεγάλος αριθμός υποψηφίων, η Ομοσπονδία επιφυλάσσει στον εαυτό της το δικαίωμα να επιλέξει με βάση τα προσόντα, όσους η ίδια αποφασίσει.”

 

Αυτό που δεν λέει είναι βάση ποιων κριτηρίων θα επιλέξει η ομοσπονδία αυτούς που θα αποφασίσει! Πιο κάτω αναφέρουμε κάποια προσόντα που θεωρούμε σημαντικά, έχοντας υπόψη μας όσα είδαμε στην περσινή χρονιά:

Ο ιδανικός υποψήφιος (μες το δικό μας το μυαλό τουλάχιστον) λοιπόν πρέπει να έχει τα εξής:

1) Να μπορεί να παθαίνει περιστασιακή κώφωση όταν ακούγονται τα συνθήματα “Π*****ας γιοι αριστεροί”, “Να πεθάνει ο Χριστόφιας”, “Ζει ζει και μας καθοδηγεί”, “…Θα μπείτε μες τον φούρνο το Ναζί”.

2) Να μπορεί με άνεση να αγνοήσει/παραβλέψει πανό με τη σβάστιγκα, το Γρίβα και ενίοτε το Χίτλερ!

3) Να μπορεί με άνεση και από απόσταση να δει ή να φανταστεί κασκόλ “Fuck Apoel” και φανελάκια με το Τσε Γκεβάρα.

4) Να μπορεί ανά πάσα στιγμή να φανταστεί τον Bob Marley σαν πολιτικό πρόσωπο και να παραπέμψει ανάλογα την ομάδα.

5) Να μπορεί να αγνοήσει διακοπή στο παιχνίδι πέραν των 3 λεπτών, αν η ομάδα που το διέκοψε φοράει γαλαζοκίτρινα.

 

Αν πληρείτε τα κριτήρια, μην διστάσετε να κάνετε αίτηση. Άλλωστε το ότι η επιλογή θα γίνει αξιοκρατικά διασφαλίζεται από την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης: “Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στον Γενικό Διευθυντή ΚΟΠ, κ. Ανθούλη Μυλωνά, στο τηλέφωνο 22 352341, για περισσότερες πληροφορίες.”