Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Εμφανίστηκαν νωρίς τα προβλήματα ακοής!

Εμφανίστηκαν νωρίς τα προβλήματα ακοής!


Το λέγαμε από το καλοκαίρι ότι η ΚΟΠ όφειλε να διαθέσει ένα κονδύλι στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παρατηρητών! Δεν μας άκουσαν φαίνεται και έτσι από την πρώτη κιόλς αγωνιστική είχαμε τα πρώτα φαινόμενα “περιστασιακής κώφωσης”!

Βλέπετε, ο παρατηρητής του αγώνα ΕΝΠ-Αποέλ, “δεν άκουσε” τους οπαδούς του Αποέλ να βρίζουν για 90 λεπτά κι ας τους άκουσε τόσες χιλιάδες κόσμος από την τηλεόραση! Κύριοι της ΚΟΠ η υγεία δεν είναι παίξε γέλασε!

Προβλέπουμε γύρω στην 20 αγωνιστική και αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεχθεί 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για υβριστικά συνθήματα, να καταγγελθεί για πρώτη φορά και το Αποέλ για να μας πει η ΚΟΠ “να καταγγέλνονται όλοι”. Ο κανονισμός αυτός είναι κομμένος και ραμένος στα μέτρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (που καταγγέλθηκε ήδη για το Σούπερ Καπ) και καλά κάνουν οι διοικούντες του σωματείου να βγουν να φωνάξουν ΤΩΡΑ και όχι κατόπιν εορτής.

Για την ιστορία, το Αποέλ παραπέμφθηκε στη δικαστική για μεταφορά και άναμα επικίνδυνων αντικειμένων. Τουλάχιστον ο κύριος παρατηρητής πρόβλημα με τα μάτια του (αυτή τη φορά) δεν είχε.