Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το ξεπλήρωσες και με το παραπάνω, τρελέ Γερμανέ!

Το ξεπλήρωσες και με το παραπάνω, τρελέ Γερμανέ!

rainer-rauffmann-interview-514


Η ερώτηση του διαγωνισμού μας ήταν: “Πόσα τέρματα σημείωσε τη περίοδο 1997-98 ο Ράινερ Ράουφμαν;” και οι απαντήσεις ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους φυσιολογικές.

Άλλοι απαντούσαν 42, όσα και τα τέρματα που πέτυχε ο τρελός Γερμανός στο πρωτάθλημα, άλλοι 47, προσθέτοντας και τα 5 του κυπέλλου.

 

Μια απάντηση όμως, ήταν διαφορετική από τις άλλες: “Ένα λιγότερο από ότι έπρεπε”. Και έχει ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που δόθηκε από τον ίδιο το Ράινερ Ράουφμαν, που εννοούσε φυσικά το χαμένο πέναλτι του κόντρα στην Ανόρθωση. Αυτό που δεν αναφέρει φυσικά ο γεννημένος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ (κι ας μην το ήξερε τότε) Ράινερ, ήταν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε μέχρι εκεί, κυρίως χάρη στα γκολ του. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, σκέφτεται ακόμα εκείνη την επιλογή του. Φταίμε που θέλουμε όλοι οι παίκτες να έχουν την ίδια τρέλα;

 

Ράινερ, όλοι θα θέλαμε το πέναλτι να είχε διαφορετική κατάληξη, το βέβαιο όμως είναι πως το ξεπλήρωσες και με το παραπάνω! 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, 2 Σούπερ Καπ, 192 γκολ, τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, 1ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην Ευρώπη, 2ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου γενικά! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Γερμανέ!