Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σκάνδαλο λέμε!

Σκάνδαλο λέμε!

img-20120927-wa0000


Γελάνε και οι κότες με το θέμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι απέναντι με το UEFA PRO του Τόνι Σαβέφσκι! Το “σκάνδαλο” στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους (αλήθεια αγαπούλες, από που την πήρατε την πληροφορία; Ποιος από την ΚΟΠ σας την έδωσε; Τι διαφορά έχει θα μας πείτε αφού στην ομοσπονδία είναι όλοι αδέρφια σας και ο πρόεδρος της μέτοχος σας;) το δίπλωμα του τεχνικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γράφει “Μακεδονική ομοσπονδία ποδοσφαίρου” και όχι “Ομοσπονδία των Σκοπίων”.

Ασφαλώς μπορεί να καταλάβει και ο πιο άσχετος πόσο γελοίο είναι το θέμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν. Όταν το δίπλωμα έγινε δεκτό από την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη, θα υπήρχε πρόβλημα στην Κύπρο; Απαντήστε μας μόνο ένα πράγμα, το διαβατήριο του Τρισκόφσκι τι έγραφε επάνω; Τι; Αποδεχθήκατε εσείς ως γνήσια τέκνα της Ελλάδας να παίζει παίκτης με τέτοιο διαβατήριο; Ο θρίαμβος του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε με παίκτη του οποίου το διαβατήριο ήταν κάπως έτσι:

υ.γ.1. Αν ο κορυφαίος μας παίκτης ήταν και εμάς ο Ατόρνο, ούτε εμείς θα νιώθαμε άνετα μόνο με το +7 και τους θριάμβους τύπου “Παραλιμνίου”.

υ.γ.2. Και νέο σκάνδαλο! Η ΟΜΟΝΟΙΑ εργοδότησε τον Αλβανικής καταγωγής Μπλένταρ Κόλα! Ένας Αλβανός κλέβει δουλειές από τους Κύπριους. Για το επόμενο σας άρθρο!