Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Απλά δεν υπάρχει ο κόσμος μας

Απλά δεν υπάρχει ο κόσμος μας

sak_2621


Δεν τον πτοεί τίποτα! Παρά την πίκρα, παρά την απογοήτευση, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν, ο Πράσινος Λαός δεν το βάζει κάτω για κανένα λόγο. Ούτε από -13 καταλαβαίνει και σήμερα το Τάσος Μάρκου θα είναι έδρα μας!

Οποιοιδήποτε άλλοι θα τα είχαν παρατήσει. Είδαμε οπαδούς να εγκαταλείπουν την ομάδα τους, ενώ αυτή ήταν σε πολύ καλύτερη οικονομικά κατάσταση από τη δική μας. Κόβουμε 5000 εισιτήρια κάθε εβδομάδα, χωρίς να έχουμε οπτική επαφή με τη κορυφή, τη στιγμή που ο πρώτος κόβει λιγότερα. Τετάρτη πήραμε 1500 άτομα στην…Κοκκίνου και της φορέσαμε και κασκώλ! Πέμπτη οι οργανωμένοι έκαναν την ομάδα καλαθόσφαιρας να παραμιλάει με την υποδοχή που της επιφύλαξαν στο καινούριο Fan Club της Λεμεσού! Παρασκευή, έκαναν τον Βορονίν να τους αποθεώνει για την τρέλα τους! Το αποκορύφωμα όμως είναι να ακούμε φίλους της ομάδας να προγραμματίζουν το διήμερο τους ανάλογα στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για να πάνε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κι ας είναι στο -13…

Πραγματικά, αν υπήρχε πρωτάθλημα αγάπης προς την ομάδα, θα είχαμε κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως κι αν προσεγγίζει κανείς την κατάσταση που βρισκόμαστε, είτε με υπομονή, είτε με μουρμούρα, είτε με έντονη κριτική, είτε με στήριξη, το βέβαιο είναι πως στο τέλος μας ενώνει όλους αυτή η αγάπη, που πλησιάζει την αρρώστια, για την ΟΜΟΝΟΙΑ.