Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Εφιάλτης για τον Μπουαζά!

Εφιάλτης για τον Μπουαζά!


Ξανά στο ψάξιμο για νέα ομάδα φαίνεται πως θα είναι ο Αμέρ Μπουαζά. Ο Αλγερινός ο οποίος το έσκασε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, βρέθηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ράσινγκ, ωστόσο με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Σανταντέρ, θα αναρωτιέται εάν έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Έχοντας πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης τον Οκτώβριο από τους φανατικούς οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, ο παίκτης είναι φοβερά ενοχλημένος σε σημείο που επηρεάζει την απόδοση του στο γήπεδο. Μετά την τελευταία απώλεια της ομάδας για το πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, οι φανατικοί οπαδοί της Ράσινγκ επιτέθηκαν φραστικά στον παίκτη ενώ το βράδυ κατήγγειλε στην αστυνομία πως τρεις μασκοφόροι άντρες προσπάθησαν να του επιτεθούν κοντά στον σπίτι του!

Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. Ο ίδιος ο παίκτης ερωτηθείς από εφημερίδα, προσπάθησε να καθησυχάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως “Δεν έκανα τίποτα λάθος. Έπεσα θύμα ενέδρας επειδή η ομάδα έχασε”.

Η Σανταντέρ στην 18η αγωνιστική, βρίσκεται κολλημένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, όσους και η τελευταία Χέρκουλες. Η επιστροφή του Μπουαζά στην Αγγλία ή στην Γαλλία από τον Ιανουάριο, θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με ανθρώπους του κύκλου του.