Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μόνο θετικά, από την αναβάθμιση του ρόλου του Τζιαμπουρή

Μόνο θετικά, από την αναβάθμιση του ρόλου του Τζιαμπουρή

tziampouris


Από χθες αρκετός κόσμος αναρωτιέται, πώς προέκυψε η πρόσληψη (ή καλύτερα προαγωγή) του Γιώργου Τζιαμπουρή σε τημ μάνατζερ της ομάδας, αντί του Μιχάλη Καβαλιέρη. Η αλήθεια είναι πως ο κ. Τζιαμπουρής κάνει εδώ και καιρό πάρα πολλή δουλειά κι ας ήταν πάντα στο παρασκήνιο και χαμηλών τόνων.

Ας ξεκαθαρίσει καταρχάς κάτι: ο νέος τημ μάνατζερ της ομάδας δεν θα έχει λόγο στα τεχνικά θέματα, ή τα αγωνιστικά, δεν θα είναι δηλαδή τεχνικός διευθυντής. Θα είναι στην ουσία ο άνθρωπος των παικτών. Θα φροντίζει να έχουν ότι χρειάζονται, θα τους βοηθάει σε όποιο πρόβλημα έχουν, θα βεβαιώνεται πως οι διαδικασίες στο Ηλίας Πούλος κυλάνε ομαλά και χωρίς προβλήματα. Κάποια από τα πιο πάνω, ήδη τα έκανε, από το πόστο του λειτουργού που κατείχε, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να τον εμπιστεύονται απόλυτα. Πλέον η επαφή τους θα είναι πιο συχνή, επί καθημερινής βάσεως, και οι αρμοδιότητες του αυξημένες με απώτερο σκοπό να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες μας στο γήπεδο και μόνο.

Εδώ και καιρό, αρκετός κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (και θεωρούμε σε κάποιο βαθμό με το δίκιο του) διαμαρτυρόταν πως οι ποδοσφαιριστές είναι σε κάποιο βαθμό αποκομμένοι και δεν έχουν τη στήριξη που χρειάζονται, τουλάχιστον στο βαθμό που θα έπρεπε. Αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει ο Τζιαμπουρής, ένας άνθρωπος που όπως τονίσαμε ήδη έχει καλή σχέση με τους παίκτες. Μόνο θετικά μπορούμε να δούμε από την κίνηση αυτή λοιπόν και ευχόμαστε στο Γιώργο Τζιαμπουρή κάθε επιτυχία. Δεν είναι εύκολο το έργο του, γνωρίζει πως έχει αρκετή δουλειά και γνωρίζει επίσης πως στο χώρο του ποδοσφαίρου, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος…

Σε νέο ρόλο ο Καβαλιέρης

Εκ του αποτελέσματος, η πρόσληψη του Μιχάλη Καβαλιέρη ως τημ μάνατζερ αποδεικνύεται μη επιτυχημένη (ο ρόλος που είχε πάντως ήταν πιο σύνθετος από του Τζιαμπουρή). Όχι γιατί ο Καβαλιέρης δεν έχει ικανότητες, αλλά πολύ απλά γιατί οι ικανότητες του δεν ήταν σε αυτό τον τομέα. Το στοίχημα τώρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι στο νέο του ρόλο ο Μιχάλης Καβαλιέρης να προσφέρει αυτά που ξέρει. Είναι ένας άνθρωπος με ποδοσφαιρικές γνώσεις και πολλές διασυνδέσεις. Με την ανάμιξη του στο σκάουτιγκ, στην Καρπενησίου ευελπιστούν πως θα κερδίσουν αρκετά στο τομέα. Τα άτομα που θα ασχολούνται με το σκάουτιγκ πλέον είναι 4, αφού στους Σαβέφσκι, Κόλα και Σοφοκλέους προστέθηκε ο Καβαλιέρης. Και είναι εύκολα κατανοητό ότι, όταν το μπάτζετ μεταγραφών σου είναι χαμηλό, το σκάουτιγκ είναι το Α και το Ω της επιτυχία σου.