Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η νέα καριέρα του “Magic Zurawski” !

Η νέα καριέρα του “Magic Zurawski” !


Στην Πολωνία θα τον θυμούνται για τα 5 πρωταθλήματα του με τη Βίσλα, τη μαγική χρονιά 2002-03 στην Ευρώπη όταν πέτυχε 10 γκολ σε 10 αγώνες κόντρα σε ομάδες όπως Σάλκε, Πάρμα και Λάτσιο, αλλά και τις 71 συμμετοχές του με το εθνόσημο. Στη Σκωτία θα τον θυμούνται για τη μαγική πρώτη του χρονιά όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τη Σέλτικ, οδηγώντας την στο τίτλο. Στην Ελλάδα, οι φίλοι της Λάρισσας θα τον θυμούνται ως τον πιο αξιόπιστο επιθετικό της σύγχρονης ιστορίας τους. Ενώ στην Κύπρο, σε όλους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα μείνει αξέχαστος για τα 10 γκολ του τη περίοδο 2009-10, αλλά κυρίως για εκείνο το κρίσιμο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ερμή! Ο Ματσέι Ζουράφσκι, είχε μια πλούσια από διακρίσεις και τίτλους καριέρα και δόξα το Θεό, αρκετά λεφτά! Αποφάσισε όμως να γίνει γνωστός και για άλλο λόγο!

Ο Πολωνός επιθετικός έχει γίνει σχεδιαστής μόδας, κατόπιν προτροπής ενός από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στη πατρίδα του, του Βόιτσεκ Ονάκα. Οι δυο τους πλέον είναι συνιδιοκτήτες του brand Polygon και έχουν ήδη ανοίξει την πρώτη τους μπουτίκ στην Κρακοβία! Μάλιστα ο Ζουράφσκι ποζάρει και σαν μοντέλο στον κατάλογο της μπουτίκ!

Η αλήθεια είναι πως ο Μάτζικ πάντα θεωρείτο από τους πιο καλοντυμένους ποδοσφαιριστές στη πατρίδα του. Για το ότι άνοιξε μπουτίκ είπε χαρακτηριστικά: “Σίγουρα ήταν πιο εύκολο, πιο φυσικό για μένα να σκοράρω τέρματα. Μου αρέσουν όμως οι προκλήσεις!”. Στα εγκαίνια του μαγαζιού, παρευρέθηκαν και αρκετοί άσσοι της Εθνικής Πολωνίας.

Σε αυτό το σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε μερικές δημιουργίες του Ματσέι, με μοντέλο τον ίδιο. Εμείς πάντως θα τον θυμόμαστε για πάντα, για το βίντεο πιο κάτω:

 

Ermis Vs OMONOIA 1-2 (09-10) Stigmiotypa 2nd Half από heismanG9