Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Σας καλώ να κωφεύσετε”

“Σας καλώ να κωφεύσετε”

 


Να κλείσουν τα αυτά τους και να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους, κάλεσε τους διαιτητές ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ μιλώντας στο Ενδιάμεσο Σεμιναρίο Διαιτησίας για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές κατηγορίας Elite, στην παρουσία των παρατηρητών Α’ Κατηγορίας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που η κριτική που μπορώ να κάνω στις διαιτησίες που έχουμε δει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, είναι ελάχιστη». Πρόσθεσε επίσης της εξής ατάκα: «σας καλώ να κωφεύσετε στην κατά καιρούς κριτική που σας ασκούν διάφοροι που δεν είναι οι αρμόδιοι για να το πράξουν».

Τι να σχολιάσουμε πρώτα, ότι θεωρεί πως έγιναν ελάχιστα λάθη ή το κάλεσμα να κλείσουν τα αυτά τους; Το δεύτερο καλά κάνει και το λέει, αλλά το πρόβλημα είναι πως τα κλείνουν μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αφού όταν μιλάνε μερικά πρόσωπα οι διαιτητές όχι απλώς ακούνε καθαρά αλλά ακολουθούν πιστά τις… οδηγίες. Επίσης, όταν τους συμφέρει κλείνουν και τα μάτια! Όσο αφορά τα λάθη, δεν λέμε πως έγιναν πολλά φέτος, αλλά μερικά από αυτά έπρεπε να στοιχίσουν τη σφυριχτά και το σημαιάκι σε κάποιους, μόνο που αντί να συμβεί αυτό πήραν και επιβράβευση.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε άτομα που είναι για τα μπάζα να κρίνουν αγώνες, να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις και να κάνουν γενικά ότι θέλουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ κάτι εάν κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να βρίσκονται στις πιο κύριες θέσεις του ποδοσφαίρου μας.