Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κρατάει πολλά θετικά από το πέρασμα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Κρατάει πολλά θετικά από το πέρασμα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ το 2015 και από τότε αγωνίζεται στη Λανς, που τη φετινή περίοδο διεκδικεί με αξιώσεις το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και την άνοδο της στα σαλόνια του Γαλλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Άντονι Σκαραμοτσίνο, που παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτικό σταθμό “Onzéo” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμα του από το νησί μας. Για τον ίδιο η παρουσία του στην ομάδα μας είχε πολλά θετικά, τόσο για τον ίδιο, αλλά και την οικογένεια του όπως τόνισε.

«Πέρασα 3 φανταστικά χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχα την ευκαιρία να παλέψω για το πρωτάθλημα και να παίξω στην Ευρώπη. Δεν μετανιώνω λεπτό που πήρα την απόφαση να παίξω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την Κύπρο. Πήγα γιατί ήταν ήδη εκεί ο Σοφιάν Σερφά και τον εμπιστεύομαι. Μου έλεγε πως είναι φανταστική η Κύπρος και μεγάλη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ με τρομερούς οπαδούς. Στην Κύπρο έμαθα και αγγλικά, πριν από αυτή την εμπειρία δεν μιλούσα καθόλου», είπε ο Γάλλος αμυντικός.

Ακολούθως πρόσθεσε: «Την εμπειρία απόλαυσε και η οικογένεια μου, ο χρόνος μας στην Κύπρο ήταν εξαιρετικός. Πάμε ακόμα για διακοπές στο νησί όποτε μπορούμε, γιατί αγαπήσαμε την Κύπρο και κρατήσαμε επαφή με πολύ καλούς φίλους που δημιουργήσαμε».

Δείτε τη συνέντευξη του Σκαραμοτσίνο:

Πιο κάτω το μοναδικό γκολ του με το “τριφύλλι” στο στήθος, που μάλιστα είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο της αγωνιστικής εκείνης: