Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πέρασε με επιτυχία το τεστ καταλληλότητας

Πέρασε με επιτυχία το τεστ καταλληλότητας

 


Πέρασαν τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη από τεστ καταλληλότητας στην FIFA και πείστηκαν ότι αξίζει μια θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της, ως εκπρόσωπος της UEFA, επιβεβαιώνοντας πως και αυτοί τα ίδια κεφάλια έχουν. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΟΠ για το θέμα:

«Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι πέρασε με επιτυχία το τεστ καταλληλότητας στο οποίο υποβλήθηκε για να είναι υποψήφιος για μια θέση εκπροσώπου της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA. Οι υποψήφιοι για τις τέσσερις θέσεις ήταν πέντε. Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέτυχε στο τεστ καταλληλότητας, ως εκ τούτου, οι εναπομείναντες τέσσερις υποψήφιοι, αναμένεται να εκλεγούν χωρίς τη διαδικασία εκλογών.

Η εκλογή του κ. Κουτσοκούμνη ως εκπροσώπου της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA αναμένεται να επικυρωθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της UEFA στις 5 Απριλίου στο Ελσίνκι. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία αντανακλά, τόσο προσωπικά στον κ. Κουτσοκούμνη όσο και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γενικότερα αφού ο Πρόεδρός της θα συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».