Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σπάστε άφοβα τα γήπεδα!

Σπάστε άφοβα τα γήπεδα!

 


Έσπασαν τη κερκίδα, τσακώθηκαν με την αστυνομία, άναψαν φωτιά, έκαψαν κομμάτι της κερκίδας που τους φιλοξένησε, διάκοψαν για λίγο το παιχνίδι, προκάλεσαν ζημιές 25 χιλιάδων ευρώ. Και τι με αυτό; Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης αποφάσισε πως δεν είναι ικανό για να δεχθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών η ομάδα του. Το Αποέλ λοιπόν την γλιτώνει μόνο με κλείσιμο της Νότιας, αφού έρχονται και δύσκολα παιχνίδια, θα χρειαστεί τον κόσμο του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως όταν πέρσι στον τελικό κυπέλλου οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναγκάστηκαν να μπουν το γήπεδο για να προστατευτούν και να προστατεύσουν τον κόσμο μας, η ομάδα μας δέχθηκε 1 αγωνιστική κεκλεισμένων και ισχυρό πρόστιμο.

Και για να κλείσουμε με το παιχνίδι που ξεκινήσαμε. Τουλάχιστον αστεία είναι η ποινή που δέχθηκε ο Αραουμπαρένα της ΑΕΛ και μικρή σημασία έχει ότι η ομάδα της Λεμεσού είναι ο κύριος ανταγωνιστής μας. Το έγκλημα που έκανε ο Ισπανός ήταν να μην δει τον διαιτητή Ψευδιώτη; Ή μήπως απλά πληρώνει το κόμπλεξ του και τις βλακείες που έγραψε στο φύλλο αγώνα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;