Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Από τις πιο ωραίες στιγμές του χθεσινού αγώνα

Από τις πιο ωραίες στιγμές του χθεσινού αγώνα

 


Το γράψαμε και χθες, το λέμε και σήμερα σε αρκετά άρθρα πως για τον κόσμο είχε ιδιαίτερη αξία η χθεσινή νίκη με το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο. Μέλος της επιτροπής της ΘΥΡΑΣ 9 γράφει τα πιο κάτω:

«Από τις λίγες φορές που πανηγύρισαν οι παίκτες μας μπροστά από την Βόρεια. Ίσως να ήθελε ο Φάνος να δείξει την εκτίμηση του που όταν κάποιοι ήθελαν να τον κρεμάσουν η ΘΥΡΑ 9 τον στήριξε. Ίσως ο Σοϊλέδης να ήθελε να τιμήσει την υπόσχεση που μας έδωσε όταν τον βρήκαμε σε ένα μαγαζί. Ίσως ο Τζίμης να θυμήθηκε τις θυσίες ολόκληρου του Πράσινου Λαού για να τον φέρει πίσω. Ίσως απλά να κατάλαβαν ότι χτες το δικαιούνταν να έρθουν μπροστά μας να πανηγυρίσουν.

Μπορεί να ισχύουν όλα, μπορεί να μην ισχύει και κανένα. Σημασία έχει ότι το πάθος στην φωτογραφία είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε όταν έρχονται οι παίκτες, με το τριφύλλι στο στήθος, για να μας αντικρύσουν.

Για κάποιους ο πανηγυρισμός μπορεί να πέρασε απαρατήρητος. Όμως για εμάς τους αθεράπευτα ρομαντικούς, που ακόμη πιστεύουμε ότι οι παίκτες πρέπει να παίζουν για τον Λαό και ο Λαός να τους ανταποδίδει με τραγούδι, ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές του χθεσινού αγώνα».