Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ένα πάρτι που θα θυμίζει τα παλιά!

Ένα πάρτι που θα θυμίζει τα παλιά!

 


Ξεσηκωμός στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ειδικά στη Λεμεσό, που είναι πιο έντονος. Οι οργανωμένοι της πόλης ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ντέρμπι με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο. Με ανάρτηση στη σελίδα τους, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα του επόμενου διημέρου, που θα θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Διαβάστε περισσότερα πιο κάτω:

«Το Σάββατο πλησιάζει, η αδρεναλίνη χτυπάει πράσινο! Η ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΥ πιστή στις επάλξεις ετοιμάζεται να δώσει άλλη μια βροντερή παρουσία αυτή την φορά στο σπίτι μας το Τσίρειο.

Για καλύτερη οργάνωση ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί pre-game party στην πρόοδο από τις 20:00 μέχρι αργά. Σε ένα πάρτι που θα θυμίζει τα παλιά παρέα με όλα τα αδέλφια τραγουδώντας για την Βασίλισσα μας.

Το Σάββατο ξυπνάμε από το μεθύσι της προηγούμενης και αρχίζουμε να μαζευόμαστε από νωρίς στην πρόοδο για να αναχωρήσουμε δυνατά και μαζικά για την δυτική κερκίδα του Τσιρείου στις 17:30. Στο γήπεδο ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των οργανωτών και ανεξαρτήτου αποτελέσματος παραδίδουμε άλλο ένα μάθημα στους απέναντι!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΑΣ

ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ».