Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Σε ρυθμούς αγώνα οι Παφίτες

Σε ρυθμούς αγώνα οι Παφίτες

 


Νωρίτερα αρχίζει για τους Παφίτες ο αγώνας με την ΑΕΖ, που θα διεξαχθεί στο “Παφιακό” στάδιο. Οι οργανωμένοι της Πάφου ετοιμάζονται να υποδεχτούν την “βασίλισσα” στην πόλη τους και θα στήσουν ένα μεγάλο πάρτι που ξεκινάει από την Παρασκευή. Το παρών τους θα δώσουν Ομονοιάτες από κάθε άκρη της Κύπρου, που προγραμμάτισαν ήδη το “πράσινο” διήμερο τους.
Η ανακοίνωση της Θύρας 9 Κλιμακίου Πάφου:

«Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται στο Παφιακό Στάδιο με την ΑΕΖ και ο σύνδεσμος εδώ και μέρες προετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Πράσινο Λαό στην πόλη μας.

-Τα καραβάνια θα ξεκινήσουν την Παρασκευή από όλες τις γωνιές της Κύπρου για το Παγκύπριο pre-game της Θύρας 9 που θα γίνει στον σύνδεσμο μας στην Κάτω Πάφο (δρόμος από avenue mall προς λιμανάκι). Η νύχτα θα γίνει μέρα!

-Το Σάββατο ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από νωρίς για ζέσταμα πριν τον αγώνα και αργότερα θα γίνει το σημείο εκκίνησης του πράσινου τσουνάμι για το γήπεδο. Η πορεία θα αναχωρήσει στις 16:00 περίπου.

-Εισιτήρια στο σύνδεσμο μετά τις 5. Την Πέμπτη η προπώληση ισχύει μόνο για μέλη του συνδέσμου και Παρασκευή ελεύθερη πώληση για όλους. Για εγγραφές στον σύνδεσμο η τιμή είναι 15 ευρώ με δώρο την καινούργια φανέλα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ – ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ – ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ».