Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Παρουσιάζει το βιβλίο “ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ”, παρουσία φίλων του ποδοσφαίρου

Παρουσιάζει το βιβλίο “ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ”, παρουσία φίλων του ποδοσφαίρου

 


Στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, προχωράει ο Δημήτρης Μάρης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημέρωσε πως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, παρουσία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου, θα μιλήσει για το βιβλίο του με τίτλο “ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ”.

Στην εκδήλωση επίσης θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν πρώην συμπαίκτες του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και περισσότεροι άνθρωποι του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Άλλωστε ο Δημήτρης Μάρης έφαγε με το κουταλάκι τα γήπεδα στο νησί μας, παίζοντας για περισσότερο από μια δεκαετία. Γνώρισε εκατοντάδες παίκτες και διοικητικούς παράγοντες, κάνοντας πολλές φιλικές και αρκετοί θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Δημήτρη Μάρη, που μας σχολίασε με λίγα λόγια το βιβλίο του και τον τίτλο που επέλεξε. «Μέσα στο βιβλίο είναι όλη η ποδοσφαιρική μου ζωή. Προχώρησα στη συγγραφή του γιατί ήθελα να αφήσω κάτι πίσω. Ο τίτλος επιλέχθηκε για δύο λόγους, τον αδελφό μου που ήταν Παναθηναϊκός και την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ομάδα που αγάπησα περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη στην οποία αγωνίστηκα», ήταν τα λόγια του.

Πέραν των πιο πάνω, αναφέρθηκε και στην τωρινή κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία ακολουθεί και στηρίζει ως οπαδός της. Αναλυτικά μας είπε: «Θεωρώ τον Πάμπο Χριστοδούλου εξαιρετικό προπονητή και πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια τη νέα χρονιά. Ευελπιστώ ότι με τη σκληρή δουλειά που θα γίνει, η βασίλισσα θα επιστρέψει στο θρόνο της. Σημαντικό να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα».