Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέα… δραστηριότητα και μια εξαιρετική κίνηση

Νέα… δραστηριότητα και μια εξαιρετική κίνηση

 


Μετά από δύο χρονιές το Φεστιβάλ της Θύρας 9 επιστρέφει στο Γέρι και το “Ηλίας Πούλλος”, με τους οργανωμένους να το περιμένουν πως και πως. Ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και όπως κάθε χρόνο θα στηθεί ένα καταπράσινο πάρτι. Οι διοργανωτές, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, πρόσθεσε μια ακόμη δραστηριότητα, ενώ προέβη και σε μια εξαιρετική κίνηση. Το πρώτο αφορά τη λειτουργία κάμπινγκ, ενώ το δεύτερο την ανακύκλωση. Αναλυτικά:

«Η επιτροπή Φεστιβάλ σας ενημερώνει πως φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσει οργανωμένα ο θεσμός του κάμπινγκ την Παρασκευή 6/10/17 πριν από την μέρα του Φεστιβάλ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέλθουν στο χώρο του Ηλίας Πούλλος από την Παρασκευή και να διανυκτερεύσουν εκεί περιμένοντας να ξημερώσει η μαγική μέρα. Πάντοτε σεβόμενοι τον χώρο που μας φιλοξενεί τους κόπους των διοργανωτών και τους δίπλα αδερφούς», αναφέρει η ανακοίνωση στη σελίδα του Φεστιβάλ.

Διαβάστε ακόμη: Fan day στον κεντρικό, με προβολή φιλικού και προσφορά στα διαρκείας

«Τι σόι πράσινοι θα ήμασταν αν δεν κάναμε ανακύκλωση. Ενημερώνουμε το κόσμο που θα παρευρεθεί στο Φεστιβάλ μας ότι θα υπάρχουν στο χώρο ειδικοί κάδοι ανακύκλωση. Καλούμε το κόσμο να διατηρήσει το χώρο καθαρό και να χρησιμοποιήσει τους κάδους για τα συγκεκριμένα ανακυκλώσιμα υλικά. Ας ελπίσουμε μόνο να είναι αρκετοί για να χωρέσουν όλες τις μπύρες μας! Τα λέμε στις 7 του Οκτώβρη», το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.