Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ευχαριστήριο μήνυμα των οργανωμένων… με φόντο το 7ο φεστιβάλ

Ευχαριστήριο μήνυμα των οργανωμένων… με φόντο το 7ο φεστιβάλ

 


Πλησιάζει το 7ο φεστιβάλ της Θύρας 9 και οι οργανωμένοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια αυτούς που τη στηρίζουν. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Πριν μπούμε για τα καλά στην τελική ευθεία για το 7ο Παγκύπριο Φεστιβάλ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους χωρίς ανταλλάγματα στέκονται στο πλευρό της οργανωμένης μας κερκίδας.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις ευχαριστίες μας με όλα τα αδέλφια που ανώνυμα βοηθάνε οικονομικά από το υστέρημα τους δίνοντας μας την δυνατότητα να εξελίξουμε και να μεγαλώσουμε το φεστιβάλ μας. Με περηφάνια μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος τον εξόδων του Φεστιβάλ έχει καλυφτεί από τις μικρές και μεγάλες εισφορές των φίλων και των στελεχών μας.

Ευχαριστίες επίσης και στο Solo Mind Εκπαιδευτήρια – Μελετητήρια για την οικονομική του βοήθεια, στο τυπογραφείο Colour Pix για την διαχρονική στήριξη του, στην εταιρεία Polys Bikes που βρίσκετε πάντα στο πλευρό μας, στην Zivana LOEL για την δωρεάν ποσότητας προϊόντων αλλά και στην Leon Beer Cyprus που από φέτος ξεκινάμε μια καινούργια συνεργασία.

Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε παρά να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην εταιρεία Megabet Plus η οποία αθόρυβα και χωρίς ανταλλάγματα στηρίζει εδώ και 4 χρόνια την οργανωμένη μας κερκίδα. Μια στήριξη που επεκτείνετε από το φεστιβάλ μας μέχρι τις διάφορες εκδηλώσεις και χορούς της ΘΥΡΑΣ 9 ενώ ταυτόχρονα στηρίζει με χορηγίες ολόκληρο το πράσινο οικοδόμημα.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ