Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Pre game, οργανωμένοι από όλο το νησί και μεγάλη πορεία στο πρόγραμμα

Pre game, οργανωμένοι από όλο το νησί και μεγάλη πορεία στο πρόγραμμα

 


Ετοιμάζονται δυναμικά οι οργανωμένοι της Πάφου, ενόψει του αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πόλη τους το ερχόμενο Σάββατο. Το πρόγραμμα του διημέρου βγήκε και εκτός από μπάλα, υπάρχει μεγάλο pre game που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα συνεχιστεί μέχρι την αναχώρηση γα το γήπεδο. Στο σύνδεσμο της Πάφου θα μαζευτούν από νωρίς οι οργανωμένοι οπαδοί του “τριφυλλιού” από κάθε μέρος του νησιού. Η ενημέρωση:

Το Ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται στο Παφιακό και ο Πράσινος Λαός της Πάφου ετοιμάζει μεγάλη υποδοχή για την Τριφυλλάρα.

-Ξεκινάμε με τον Pre – game party την Παρασκευή το βράδυ στον σύνδεσμο μας με συνθήματα, ποτό και Ομονοιάτικη τρέλα.

-Το μεγάλο πάρτυ θα συνεχιστεί το Σάββατο την μέρα του αγώνα όπου γύρω στο μεσημέρι θα υποδεχτούμε στον σύνδεσμο αδέρφια από όλες της γωνίες της Κύπρου αφού όλες οι πορείες τον οργανωμένων συνδέσμων θα καταλήξουν στο σύνδεσμο μας. Καλούμε τους πανταχού Ομονοιάτες που θα βρίσκονται στη Πάφο το Σάββατο να συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη πράσινη σύναξη. Θα σηκώσουμε την Πόλη στον αέρα. Θα έχουμε ποτό και φαγητό για όλους. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

-Από το σύνδεσμο μας θα ξεκινήσει μεγαλειώδης πορεία προς το γήπεδο.

-Εισιτήρια από σήμερα μετά τις 20:00, αύριο και μεθαύριο μετά τις 18:00. Σήμερα και αύριο μόνο για κατόχους εισ. διαρκείας. Για τους μη κατόχους διαθέσιμα από την Παρασκευή.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.. ΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΚΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ