Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ «Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή την γιορτή προσφοράς»

«Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή την γιορτή προσφοράς»

 


Το φαν κλαμπ Λακατάμιας με ανακοίνωσε που εξέδωσε, υπενθύμισε για την προγραμματισμένη αιμοδοσία στο οίκημα του συνδέσμου την προσεχές Πέμπτη. Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ετήσια ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Πλέον η αιμοδοσία για το Fan Club 9 Λακατάμιας, έχει γίνει θεσμός. Όπως τα τελευταία εφτά χρόνια έτσι και φέτος την Πέμπτη (26/10/2017) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η 8η αιμοδοσία, στο σύνδεσμο φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λακατάμια.

Για ακόμη μία φορά, η επιτροπή Αιμοδοσίας του FAN CLUB 9 LAKATAMIAS και ΑΕΛ Λακατάμιας, σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας- Διαφώτισης Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία. Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι Αιμοδότες ξεχωρίζετε! Για την Ανθρωπιά σας, την Κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε το παρόν σας σε κάθε Γιορτή Ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία! Γεμάτοι όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο! Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι, δίνετε αγάπη!ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!! Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας! Είσαστε αιμοδότες και ξεχωρίζετε! Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή την γιορτή προσφοράς. Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων Πανίκου Χαραλάμπους και Μάριου Πολυδώρου.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν, καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη. Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

Στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ θα δώσουν το παρών τους αθλητές της ομάδας μας από όλα τα αθλήματα.

Επίσης μαζί μας θα βρίσκονται εθελοντές από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα όπου θα μπορεί ο καθένας να δώσει δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) και να γίνει εθελοντής δότης μυελού τον οστών.

Καλούμε άπαντες να θυσιάσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να στηρίξουν αυτή την όμορφη προσπάθεια».