Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ «Το καθήκον μας το ξέρουμε όλοι»

«Το καθήκον μας το ξέρουμε όλοι»

 


Στους ρυθμούς του αγώνα στην πόλη του οι οργανωμένοι της Λάρνακας. Με ανάρτηση στη σελίδα του κλιμακίου της Θύρας 9 Λάρνακας ενημερώνουν για το pre game στο φαν κλαμπ τους. Δεν παρέλειψαν ασφαλώς να αναφερθούν και το καθήκον τους στο γήπεδο, που δεν είναι άλλο από ασταμάτητο τραγούδι στο πέταλο.

Αναλυτικά: «Αδέλφια της Λάρνακας, περήφανε ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ, αύριο έχουμε αγώνα, αύριο έχουμε γιορτή! Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι έχει να δώσει η τριφυλλάρα και αυτή την βδομάδα ενάντια στην σαλαμίνα. Προγραμματιζόμαστε και σε πιο λίγο από 24 ώρες είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Πάμε να στήσουμε το δικό μας πάρτι στο πέταλο και να δείξουμε και σε αυτούς τους φλώρους ποιοι κάνουν κουμάντο! Θα ακολουθήσει pre game από νωρίς στον σύνδεσμο μας μαζί με ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ και μετά όλοι μαζί οργανωμένα πάμε γήπεδο. Πιο πολλά δεν χρειάζονται, το καθήκον μας το ξέρουμε όλοι!

Υγ1: ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Υγ2: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/8 ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΠΕΡΗΦΑΝΑ-ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ-ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ».