Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ΟΜΟΝΟΙΑ του...

«Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού»

 


Ανακοίνωση με θέμα τις εξελίξεις στα διοικητικά του σωματείου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο. Αναλυτικά:

Περήφανε πράσινε λαέ

Έχουμε χρέος να επικοινωνήσουμε σήμερα μαζί σας για να διαφυλάξουμε τα ιδανικά και αξίες του σωματείου και να κρατήσουμε το μέτωπο μας καθαρό. Καθημερινά βλέπουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο σωματείο μας και γινόμαστε μάρτυρες μιας πορείας που οδηγεί επικίνδυνα στο ξεπούλημα της ομάδας μας. Η λύσσα κάποιων για τα ”πολλά” εκατομμύρια μας οδηγεί στην διάλυση της ιδέας που μας μεγάλωσε.

Οι υπεύθυνοι αυτής της κατρακύλας έχουν το θράσος να προτείνουν και να επικροτούν τις διαβουλεύσεις που γίνονται για την πώληση του σωματείου μας σε ένα μόνο άτομο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κύριοι, είναι και θα παραμείνει ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Έχουμε χρέος οι απανταχού Ομονοιάτες να διαφυλάξουμε τον λαϊκό χαρακτήρα της ομάδας μας και να την προστατεύσουμε από τους ανθρώπους που δεν εκτρέφουν το παραμικρό ίχνος αγάπης προς το σωματείο. Για αυτό τον λόγο ο ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΥ δεν προτίθεται να στηρίξει και να γίνει συνένοχος στο ξεπούλημα της ομάδας μας.

Η δική μας επιλογή κρατά ψηλά τα λάβαρα, απαιτεί αλλαγή, απαιτεί την στροφή προς τον επαγγελματισμό, απαιτεί ο ιδιοκτήτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι ο περήφανος πράσινος λαός. Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού, μια ΟΜΟΝΟΙΑ δημοκρατική που θα ελέγχετε από τα μέλη της, μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή ενωμένη, μακριά από ανθρώπους που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Με καθαρή συνείδηση και σκέψη τασσόμαστε υπέρ της πρότασης της Πορείας αλλαγής έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να ελέγχετε από τους πολλούς και όχι από τους λίγους.

Με εκτίμηση

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΥ