Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Κάλεσμα από τους οργανωμένους της Λάρνακας

Κάλεσμα από τους οργανωμένους της Λάρνακας

 


Κάλεσμα από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας στη Λάρνακα ενόψει του τελικού Κυπέλλου Φούτσαλ της Πέμπτης. Δυστυχώς (λόγω της ταυτοποίησης) το κάλεσμα αφορά την παρακολούθηση του αγώνα από την τηλεόραση στον τοπικό σύνδεσμο, αντί στο γήπεδο. Πιστοί στις αξίες τους στη ΘΥΡΑ 9, που συνεχίζουν να παλεύουν ενάντια στις αποφάσεις και τους νόμους που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Αναλυτικά:

Περήφανε ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ,

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά δεν θα καταφέρουμε να βρισκόμαστε στο πλάι της βασίλισσας ούτε και στο τμήμα του φούτσαλ, όπου η ομάδα μας αύριο δίνει την μάχη του τελικού για την διεκδίκηση του τίτλου. Για όλα αυτά ευθύνονται οι αρμόδιοι, οι “κύριοι” αυτοί που με τα παράλογα μέτρα τους και τις τρελές τους ιδέες έχουν αδείασει το ποδόσφαιρο και τώρα αδειάζουν και το υφιστάμενο τμήμα! Κύριοι λοιπόν αποτύχατε! Για εμάς όμως τίποτα δεν αλλάζει δεν πτοούμαστε από αυτά. Αύριο μετά από απόφαση θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα στον τοπικό μας σύνδεσμο μαζί με τα υπόλοιπα μας αδέλφια ανά το παγκύπριο! Έτσι για μία φορά ακόμη κάνουμε την πόλη δικιά μας και την γλεντάμε όπως θέλουμε ΕΜΕΙΣ.

Μαγκάλια θα ανάψουν από το μεσημέρι και μέσα σε δικούς μας ρυθμούς ζεστενόμαστε ανάλογα όπως εμείς ξέρουμε.

Τέλος,κάλούμε ΟΛΟ τον κόσμο μας αύριο στις 18:00 να βρίσκεται στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ μας σπίτι για ένα δυνατό πάρτι μαζί με όλοι την πράσινη στρατιά!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9