Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Τόμπολα για την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας

Τόμπολα για την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας

 


Τόμπολα διοργανώνει ο ΣΥ.ΦΙ Σολέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με σκοπό την οικονομική στήριξη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Απριλίου, στο Platinum Cafe στην Κακοπετριά και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Το νεοσύστατο τμήμα του “τριφυλλιού” δουλεύει σωστά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, όπου στο Πρωτάθλημα οι “πράσινες” κατέλαβαν τη ψηλότερη θέση που θα μπορούσαν βάσει των δυνατοτήτων, ενώ βρίσκονται εντός στόχων στο Κύπελλο. Στηρίζοντας την τόμπολα βοηθάτε την ομάδα να συνεχίσει να λειτουργεί με τους ίδιους ρυθμούς, αφού εάν δεν υπάρχουν χρήματα είναι δυσκολότερο να υπάρχει οργάνωση στην εντέλεια.

Αρκετοί άνθρωποι βρίσκονται κοντά στο τμήμα και βοηθούν αφιλοκερδώς και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και όλους στην ομάδα, από προπονητικό τιμ, ρόστερ, μέχρι την εφορία. Πέραν της τόμπολας, όπου σχεδόν κάθε βδομάδα διοργανώνεται μία σε διαφορετικό μέρος, τρόπος στήριξης είναι και η παρουσία στο γήπεδο. Την ερχόμενη Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αγώνα και χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της για να πάρει την πρόκριση στο final four του Κυπέλλου.