Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Βετεράνων

Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Βετεράνων

 


Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προκρίθηκε στον τελικό του Παγκυπρίου Κυπέλλου Βετεράνων 2018 DIMCO. Το “τριφύλλι” άφησε εκτός συνέχειας την ΑΕΛ, μετά από νίκη στην ημιτελική φάση με 2-1 σε μονό αγώνα, έχοντας σκόρερ τους Αλέξη Πίττα και Δημήτρη Μάρη.

Διαβάστε ακόμη: Τουρνουά στο “Ηλίας Πούλλος” με τη συμμετοχή των παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση με αντίπαλο τον Άρη, όπου επικράτησαν σε διπλές αναμετρήσεις, ενώ ακολούθως πέρασαν και το εμπόδιο που είχαν στα προημιτελικά σε νοκ-άουτ ματς. Στον τελικό η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με έναν εκ των Αποέλ και Απόλλωνα, που αναμετρούνται την Παρασκευή στον άλλο ημιτελικό.

Συνολικά στο Κύπελλο Βετεράνων 2018 DIMCO, που διοργανώνει ο Παγκύπριος Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας σε συνεργασία με τη φίλαθλη εταιρεία Carsberg, συμμετείχαν 16 ομάδες. Στόχος της διοργάνωσης είναι να τιμηθεί η μνήμη όλων των βετεράνων ποδοσφαιριστών που έφυγαν από τη ζωή. Επίσης, να δώσει την ευκαιρία στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να επαναδραστηριοποιηθούν και να συσφίξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους μέσα από μια ξεχωριστή αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα, που τους προσφέρουν οι διοργανωτές.

Αναλυτικά οι ομάδες που ξεκίνησαν στη διοργάνωση: ΟΜΟΝΟΙΑ, Αποέλ, Απόλλωνας, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Ολυμπιακός, ΕΝΠ, Νέα Σαλαμίνα, Άρης, ΑΕΖ, Παλαίμαχοι Σολιάς, Παλαίμαχοι Λάρνακας, Σύνδεσμος Βετεράνων Κολυμβητών, Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, Μικρές Κατηγορίες Λευκωσίας και Παλαίμαχοι Αθηένου.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι: