Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μαργκάσα στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μαργκάσα στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Αφού ο Ρενάτο Μεργκάσα έλυσε τη συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα, αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας μας μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο πρώην ποδοσφαιριστής πλέον του “τριφυλλιού”, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όσα έζησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα του μείνουν αξέχαστα.

Αναλυτικά τι αναφέρει: «Χθες έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Για εφτά χρόνια έδωσε την καρδιά μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κράτησα το λόγο μου πως δεν θα άφηνα το σύλλογο στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, θυσιάζοντας την προσωπική μου ζωή, απορρίπτοντας προσφορές που θα μου έδιναν περισσότερα χρήματα. Αλλά ήμουν πλούσιος, είχα την στήριξη σας και την αγάπη σας όλη αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ όλους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για όσα μου έδωσαν, δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Θα μπορούσα να “καθίσω” στο συμβόλαιο μου και να δείξω σε κάποια άτομα πως ένα ψέμα είναι πάντα ψέμα ακόμη κι αν επαναλαμβάνεται εκατομμύρια φορές, αλλά δεν είμαι τέτοιος εγώ. Το πάθος και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου με τη νέα μου ομάδα, τη Νέα Σαλαμίνα και εγγυώμαι στους οπαδούς πως θα δώσω και τη ψυχή μου».