Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Κατάμεστο το Fan Club Lakatamia στο πρώτο pre-game

Κατάμεστο το Fan Club Lakatamia στο πρώτο pre-game

 


Ασφυχτικά γεμάτο από κόσμο ήταν το Fan Club Λακατάμειας πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Αυτό ήταν το πρώτο pre-game της σεζόν, με τα μέλη του συνδέσμου να ευχαριστούν τον κόσμο, δημοσιεύοντας και ένα βίντεο. Αυτούσια η ανάρτηση:

“Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αυτό που αντικρίσαμε χθες το απόγευμα μας έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που πήραμε. Κατάμεστος κυριολεκτικά ο σύνδεσμος μας στο πρώτο pre game μετά από την χειρότερη ποδοσφαιρική χρονιά στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, απίστευτη ατμόσφαιρα με ασταμάτητο τραγούδι από όλο τον κόσμο που ήταν εδώ και 50 αυτοκίνητα να φεύγουν πορεία για ένα απλό φιλικό. Ευχαριστούμε λοιπόν τον τεράστιο αυτό λαό που όμοιο του δεν έχει πουθενά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά….

Υ.Γ: Παρακαλούμε τον κόσμο μας να μην ασχολείται με όλους όσους προκαλούν και θέλουν να κάνουν ζημιά στην ομάδα μας”.

Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αυτό που αντικρίσαμε χθες το απόγευμα μας έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που πήραμε. Κατάμεστος κυριολεκτικά ο σύνδεσμος μας στο πρώτο pre game μετά από την χειρότερη ποδοσφαιρική χρονιά στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, απίστευτη ατμόσφαιρα με ασταμάτητο τραγούδι από όλο τον κόσμο που ήταν εδώ και 50 αυτοκίνητα να φεύγουν πορεία για ένα απλό φιλικό. Ευχαριστούμε λοιπόν τον τεράστιο αυτό λαό που όμοιο του δεν έχει πουθενά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά….Υ.Γ: Παρακαλούμε τον κόσμο μας να μην ασχολείτε με όλους όσους προκαλούν και θέλουν να κάνουν ζημιά στην ομάδα μας.

Posted by Fan Club Lakatamia on 2018 m. Rugpjūtis 6 d., Pirmadienis