Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Δώρα για όσους αγοράζουν από Online Ticketing

Δώρα για όσους αγοράζουν από Online Ticketing

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε ότι όσοι αγοράζουν εισιτήριο για τον αγώνα με την Ένωση από το Online Ticketing, θα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν διάφορα δώρα. Επίσης, έχει αλλάξει η επιπλέον χρέωση από εν λόγω σύστημα, καθώς από ένα ευρώ επιπλέον για κάθε εισιτήριο, η χρέωση μετατράπηκε σε ένα ευρώ για κάθε συναλλαγή.


Αναλυτικά:

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα θα έχουν όσοι φίλαθλοι χρησιμοποιήσουν το Online Ticketing για αγορά εισιτηρίου στον αγώνα με την ΕΝΠ.

Θα κληρωθούν τα ακόλουθα δώρα:
1. Γεύμα ή δείπνο για 4 άτομα, στο Οίκημα του Σωματείου: “Παπανικολή 5”
2. Επίσημη φανέλα 2018-19 υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές μας
3. Δύο εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα

Η αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου μέσω του Online Ticketing έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, στις 16:00.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Το Online Ticketing διευκολύνει τους φιλάθλους, καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο από τον δικό τους χώρο, ακολουθώντας εύκολη και σύντομη διαδικασία. Μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/2sghwHu

Σημειώνεται ότι έχει μειωθεί το κόστος συναλλαγής. Με τα νέα δεδομένα, το επιπλέον κόστος ( €1 ) θα προστίθεται σε κάθε συναλλαγή και όχι σε κάθε εισιτήριο. Για παράδειγμα, εάν ένας φίλαθλος αγοράσει τέσσερα εισιτήρια, η επιπλέον χρέωση θα είναι μόνο ένα ευρώ και όχι τέσσερα ευρώ όπως ήταν προηγουμένως.

Σχετική ενότητα υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπό την ενότητα “ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ”.

Πληροφορίες/Υποστήριξη: 22025429 ή [email protected]