Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Αιμοδοσία εις μνήμη του Δημήτρη Στέλιου

Αιμοδοσία εις μνήμη του Δημήτρη Στέλιου


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανάρτηση της, στηρίζει την ετήσια αιμοδοσία του Fan Club Lakatamias, η οποία φέτος θα είναι εις μνήμη του Δημήτρη Στέλιου. Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η εν λόγω αιμοδοσία και θα ξεκινήσει στις 19:00 στο οίκημα του συνδέσμου. Αναλυτικά:

Εις μνήμη του αείμνηστου και πολύ ξεχωριστού φίλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρη Στέλιου (Piccadilly), θα πραγματοποιηθεί η 9η ετήσια αιμοδοσία του Fan Club Lakatamias. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, στις 19:00, στο οίκημα του συνδέσμου.

Η σχετική ανακοίνωση του Fan Club Lakatamias:

«Επικοινωνούμε με τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας για να ενημερώσουμε πως η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος θα γίνει την Πέμπτη 25/10/2018 ΏΡΑ 19:00 στο οίκημα του συνδέσμου.

Η φετινή αιμοδοσία θα είναι εις μνήμη του αείμνηστου και πολύ ξεχωριστού φίλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρη Στέλιου (Piccadilly).

Ο αειμνηστος Δημήτρης πασίγνωστος και ξεχωριστός οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν και θα είναι για μας φωτεινό παράδειγμα αιώνιας πίστης, αφοσίωσης και προσφοράς στο σωματείο μας.

Ήταν ο άνθρωπος που ζούσε και ανάπνεε για αυτή την ομάδα, την βασίλισσα του όπως την αποκαλούσε.

Ήταν αυτός που δεν έλειψε ποτέ. Αν στα λεξικά υπήρχε ο ορισμός του φανατικού πιστού Ομονοιάτη δίπλα θα υπήρχε φωτογραφία του.

Ήταν αυτός που έσπασε το Ομονοιατόμετρο αγάπης. Και όσοι τον γνώρισαν ξέρουν πως δεν υπερβάλλουμε καθόλου.

Την μνήμη αυτού του ανθρώπου λοιπόν καλούμαστε να τιμήσουμε μέσα από μια πράξη αλτρουισμού και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Είμαστε σίγουροι πως ο Δημήτρης μας, από κει ψηλά θα νιώσει περήφανος και θα χαμογελά.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ».