Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η «MARCA» για το κυπριακό clasico και τη μάχη δύο φίλων

Η «MARCA» για το κυπριακό clasico και τη μάχη δύο φίλων


Αναφορά στο κυπριακό clasico κάνει η γνωστή εφημερίδα της Ισπανίας «MARCA», η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το παιχνίδι αιωνίων θα είναι πιο ισπανικό από ποτέ. Ο λόγος ασφαλώς είναι οι πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Αναφορά γίνεται και για μια κόντρα μεταξύ δύο κολλητών που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο εν λόγω παιχνίδι. Πρόκειται για τους Τόμας Μεχίας και Εμίλιο Νσουε του Αποέλ, που διατηρούν φιλική σχέση εκτός γηπέδου. Οι δυο τους παραχώρησαν δηλώσεις και μίλησαν για το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Κύπρου και όχι μόνο. Αναλυτικά:

Μεχίας για τη φιλική σχέση με Νσουε: «Είναι αλήθεια, είναι πολύ περίεργο να μας βλέπουν μαζί στο δρόμο, αρχικά μου είπαν ότι δεν επιτρεπόταν να μας δουν μαζί, αλλά τώρα δεν είναι έτσι. Ο κόσμος μένει έκπληκτος, αλλά στο γήπεδο είναι αλλιώς».

Για το περιβάλλον στην Κύπρο: «Η πόλη είναι ήσυχη και έχει τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Έρχονται 15 000 για να μας δουν. Ζουν για το ποδόσφαιρο όπως σε άλλες χώρες. Βέβαια εδώ έχουν μικρότερο πρωτάθλημα με 12 ομάδες, ωστόσο υπάρχουν ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League και Europa League».

Στη συνέχεια η «MARCA» κάνει αναφορά στους Άνχελ Γκόμεθ και Κάρλος Ολίβα (που σημειώνει ότι απολύθηκε), αλλά και στους υπόλοιπους που πέρασαν από το ισπανικό πρωτάθλημα. Σημειώνει επίσης του τίτλους που έχει η ομάδα μας.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.