Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντική μείωση στην προσέλευση

Σημαντική μείωση στην προσέλευση


Όσο σημαντικά κι αν είναι τα θέματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δε μπορεί να παραγνωρίζεται ο αριθμός των φιλάθλων που δίνουν το παρόν τους στα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κάκιστη ήταν η προσέλευση στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο, με κάποιους από τους φιλάθλους να επιλέγουν να μην πάνε στο γήπεδο. Ο κόσμος όσο περνά ο χρόνος και με τέτοια αποτελέσματα, λιγοστεύει επικίνδυνα. Δε φτάνουν οι κάρτες φιλάθλου, η απαξίωση προς το άθλημα από όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου, η διάσπαση στις τάξεις του κόσμου, έρχεται κι αυτή η αγωνιστική κατρακύλα να κάνει τα πράγματα τραγικά για το εκτόπισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

4μιση χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το ρεζίλεμα με την Πάφο. Το νούμερο δείχνει ότι ακόμα και μερικοί που είχαν ήδη εξασφαλισμένη την είσοδο τους, μέσω του εισιτηρίου διαρκείας, επέλεξαν να μην κατηφορίσουν στο γήπεδο. Ελάχιστοι βέβαια ήταν αυτοί που αγόρασαν μεμονωμένα εισιτήριο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος δείχνει να ξεμένει από υπομονή νωρίς, αφού η προσέλευση μειώθηκε σημαντικά σε σχέση με τα πρώτα δυο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στο ΓΣΠ. Βρισκόμαστε ακόμη στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά οι αντοχές των φιλάθλων έχουν εξασθενήσει, λόγω και τον όσο προηγήθηκαν τόσα χρόνια…