Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μικρά και ενδιαφέροντα για τον Λεωνίδα Παπαδάκη

Μικρά και ενδιαφέροντα για τον Λεωνίδα Παπαδάκη


Μπόλικη δουλειά θα έχει το νέο αφεντικό εκγύμνασης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λεωνίδας Παπαδάκης. Ο Ελλαδίτης προπονητής φυσικής κατάστασης έχει ένα βουνό να ανέβει για να βελτιώσει τις αντοχές των παικτών της ομάδας, πρόβλημα το οποίο στοιχίζει μέχρι στιγμής.

Πάντως, ο Παπαδάκης διαθέτει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του. Ένα από αυτά είναι η έκδοση του βιβλίου του με τίτλο «Περιοδισμός μεγιστοποίησης απόδοσης στο ποδόσφαιρο». Σε αυτό μιλά για τις μεθόδους που εφάρμοσε στον Πας Γιάννενα την περίοδο 2012-13, με το τέλος της οποίας η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αυτό μάλιστα έγινε εν μέσω απαγόρευσης μεταγραφών, με την ομάδα να αγωνίζεται με νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Σημαντική διάκριση είχε και με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου την περσινή περίοδο η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει επίσης μια θέση που έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για να δούμε τι έργο θα δείξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με το πρώτο πράγμα που καλείται να φτιάξει, όσο γίνεται την φετινή σεζόν, να είναι η φυσική κατάσταση.