Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επίσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ίδρυμα «Τοξότης»

Επίσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ίδρυμα «Τοξότης»


Μια όμορφη επίσκεψη πραγματοποίησε η ΟΜΟΝΟΙΑ με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, στο ίδρυμα «Τοξότης». Όπως αναφέρει η ενημέρωση, όλοι όσοι βρέθηκαν στο χώρο έζησαν «στιγμές μοναδικές, ανεξίτηλες, αυθεντικές και ανθρώπινες».

Αναλυτικά:

Ένα απόγευμα που θα θυμόμαστε για πάντα περάσαμε κατά την χθεσινή μας επίσκεψη στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»! Στιγμές μοναδικές, ανεξίτηλες, αυθεντικές και ανθρώπινες. Χαρά και ευτυχία μεγαλύτερη από κάθε αγωνιστική επιτυχία. Μέσα στο ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον του ιδρύματος, νιώσαμε ξανά τη μεγάλη δύναμη και επιρροή που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην καθημερινότητα συνανθρώπων μας και στην Κυπριακή κοινωνία. Και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από προσωπικό και τους ποδοσφαιριστές Φάνο Κατελάρης, Φράνιο Πρέτσε, Χάρη Μαυρία, Μίκαελ Γκαφούρ και Αλέξανδρο Αντωνίου διασκέδασε με τα παιδιά και τα στελέχη του «Τοξότης» και δημιούργησαν ισχυρές σχέσεις και δεσμούς. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα γέλια και χαμόγελα που πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα, τις αγκαλιές σας, τα παιχνίδια και τα τραγούδια, τον ύμνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα δωράκια σας; Ήταν υπέροχο απόγευμα. Απολαύσαμε την κάθε στιγμή.

Ο «Τοξότης» είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που έχει ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση και την εξέλιξη στο μέγιστο δυνατό βαθμό των δυνατοτήτων των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει ιδρυθεί από γονείς που βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και από επαγγελματίες που αφιέρωσαν χρόνια εκμάθησης και εκπαίδευσης στο χειρισμό των ατόμων αυτών.

Σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας χαρίσατε. Όπως σας είχαμε μεταφέρει και χθες, η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στο πλευρό σας για να σας προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη. Συνεχίστε το αξιοθαύμαστο έργο που επιτελείτε. Κρατάτε το αληθινό χαμόγελο, την ανθρωπιά και την αυθεντικότητά σας. Τα χρειάζεται η κοινωνία μας!

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές!

Το βίντεο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: