Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fan Day πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ

Fan Day πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ


Όπως και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση έτσι και στο επερχόμενο με την ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει Fan Day έξω από το ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Το καθιερωμένο Pre Game Fan Day θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, στον στεγασμένο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ!

Θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της αναμέτρησης.

Το Pre Game Fan Day που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, θα περιλαμβάνει μουσική από DJ, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, βάψιμο προσώπου από το Happy Faces, αυτόγραφα από ποδοσφαιριστές, φαγητό και ποτό, όπως και κατάστημα της Green Boutique με εκπτώσεις.

Εισφορές για την οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη

Ο Ανδρέας Καΐμης έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ηλικία 34 χρόνων τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο μικρά αγγελούδια. Υπήρξε πιστός και αφοσιωμένος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, πάντοτε στο πλευρό της αγαπημένης του ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπηρέτησε την ομάδα μας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού. Η οικογένεια του Ανδρέα, πέρα από αγάπη και υποστήριξη, έχει ανάγκη και οικονομική βοήθεια. Και εδώ είναι που η δική μας συνεισφορά είναι αναγκαία. Στον χώρο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κατάθεση εισφορών.

Κατάστημα της Green Boutique με προσφορές

Στο χώρο θα λειτουργεί κατάστημα της Green Boutique με προσφορές σε διάφορα προϊόντα.