Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα γκολ των Σοάρες και Γκόμεθ υποψήφια για τα τρία κορυφαία της...

Τα γκολ των Σοάρες και Γκόμεθ υποψήφια για τα τρία κορυφαία της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος


Τα γκολ των Άλεξ Σοάρες και Γιόρντι Γκόμεθ, είναι υποψήφια στα δέκα καλύτερα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, όπου αυτά θα προκύψουν τα τρία. Αυτά τα τρία κορυφαία τέρματα θα βραβευθούν στην ειδική τελετή του ΠΑΣΠ, στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ΠΑΣΠ:

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα 10 καλύτερα γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος 2018/19 (κανονική διάρκεια) και να επιλέξετε τα 3 καλύτερα.

Ανάμεσα στα Stoiximan Top Goal των 22 αγωνιστικών, όπως τα ψήφισαν οι φίλαθλοι στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., επιλέχθηκαν τα 10 κορυφαία από την ειδική επιτροπή που όρισε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους:

Γιάννος Οκκάς, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Luciano Bebe, Μάριος Νεοφύτου, Άγγελος Τσολάκκης, Πανίκος Ξιούρουπας, Μαρίνος Σατσιάς, Κώστας Κωνσταντίνου, Λοΐζος Μαυρουδής και Σπύρος Νεοφυτίδης.

Οι φίλαθλοι καλούνται να επιλέξουν από τα δέκα καλύτερα γκολ, τα 3 κορυφαία τα οποία θα βραβευθούν στα PASP Football Awards της φετινής σεζόν, τα οποία θα μεταδώσει ζωντανά η Primetel. Οι ψήφοι των φιλάθλων, της επιτροπής και των ίδιων των 10 ποδοσφαιριστών θα αναδείξουν την τελική κατάταξη.

*Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ

Στο 0:39 το γκολ του Σοάρες, στο 1:12 αυτό του Γκόμεθ: