Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άντρας Κιρμ: «Θέλαμε πρωτάθλημα αλλά είχαμε φτωχή ποιοτικά ομάδα»

Άντρας Κιρμ: «Θέλαμε πρωτάθλημα αλλά είχαμε φτωχή ποιοτικά ομάδα»


Αναφορά στην παρουσία του στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ο πρώην παίκτης της ομάδας Άντρας Κιρμ ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «siol.net» .

Αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην ομάδα μας λέγοντας: «Αν μπορούσα θα πήγαινα δύο χρόνια αργότερα. Πήγα από την Ολλανδία όπου ήταν όλα διαφορετικά, πιο επαγγελματικά. Δεν λέω πως στην Κύπρο δεν ήταν, απλά ήταν όλα διαφορετικά, πιο αργά. Οι προπονήσεις ήταν διαφορετικές, με λιγότερη ποιότητα. Ήμουν σε έναν καλό σύλλογο και τα λάθη δεν… επιτρέπονταν. Εκείνο το διάστημα η Ομόνοια ήθελε να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια, αλλά υπήρχαν πολλά προβλήματα και έτσι δεν τα καταφέραμε. Είχαμε μια φτωχή ποιοτικά ομάδα και δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τις δυνατές ομάδες. Η ζωή στην Κύπρο ήταν… τι να πω. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν επέστρεφα εκεί ξανά. Όχι μόνο για διακοπές, είναι ωραία να ζεις στην Κύπρο».

Μίλησε επίσης για το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου: «Έχει αναπτυχθεί, κάνουν βήματα προόδου και στην Εθνική ομάδα. Κάποιες φορές σε αγώνες της Εθνικής Κύπρου τα γήπεδα ήταν άδεια. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Στις ομάδες υπάρχουν πολλοί ξένοι, Πορτογάλοι, Βραζιλιάνοι… Το πρωτάθλημα είναι ψηλού επιπέδου. Οι πρώτες έξι ομάδας παλεύουν για τον τίτλο».