Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Έχουμε χρέος να καταγράψουμε την αλήθεια και ας μην αρέσει σε πολλούς»

«Έχουμε χρέος να καταγράψουμε την αλήθεια και ας μην αρέσει σε πολλούς»


Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 για το θέμα που προέκυψε με το τμήμα της πετόσφαιρας, ρίχνοντας βολές ενώ αναφέρεται και στη σημερινή κατάσταση του Σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε όσα γράφτηκαν μετά την ανακοίνωση μας για το τμήμα Πετόσφαιρας και πραγματικά πονέσαμε τα μάτια μας. Πόσο χαμηλά έπεσε το επίπεδο;;; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναλύουν, μιλούν και κριτικάρουν δεξιά και αριστερά;;; Άνθρωποι που δεν τους έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας πουθενά, ξαφνικά μετά το ξεπούλημα εκμεταλλευόμενοι τον άλλο δρόμο που πήραμε, έγιναν παντογνώστες για κάθε θέμα που αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μιλούν στα γκρουπ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τέτοιo ύφος που πραγματικά σχεδόν να μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και να θεωρήσουμε και σοβαρές τις αναλύσεις τους.

Για αυτό αδέλφια έχουμε χρέος την αλήθεια να την καταγράψουμε και ας μην αρέσει σε πολλούς. Γιατί για εμάς είναι σκόπιμη αλλοίωση της Ιστορίας οι βλακείες που γράφονται και έχουν σαν μοναδικό στόχο την απενοχοποίηση των πραγματικών υπευθύνων για την κατάντια που βρίσκεται ο Α.Σ.Ο.Λ.

Απλά και όμορφα να απαντήσουμε και στην τελευταία τελεία που λένε για να δικαιολογήσουν τα αφεντικά τους.

1. Μας ρωτούν γιατί φωνάζουμε αφού και προηγουμένως υπήρχαν οικονομικά προβλήματα.
– Φωνάζουμε για τον ίδιο λόγο που φωνάζαμε και πριν το ξεπούλημα. Επειδή ένα μάτσο διορισμένοι δεν εφάρμοσαν ποτέ κανένα πλάνο για το Σωματείο αφήνοντας το να πνιγεί στα χρέη και τους ερασιτεχνισμούς και να στηρίζεται μόνο από προσωπικές θυσίες παικτών και εφόρων. Φωνάζουμε γιατί οι ίδιοι που το διαλύσανε και το ξεπούλησαν διοικούν και σήμερα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

2. Μας ρωτούν γιατί φωνάζουμε αφού φέτος δεν πήγαμε στα κλειστά.
– Φωνάζουμε ακόμη περισσότερο για αυτό το λόγο επειδή τα αφεντικά σας με επικεφαλής το μεγάλο αφεντικό από την Αμερική άλλαξαν την θέση του Σωματείου στήριξαν την Κάρτα Οπαδού αφήνοντας τα κλειστά άδεια χωρίς κόσμος αφού ως επι το πλείστο τα κλειστά στηρίζονταν από τον κόσμο που ήταν οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 9.

3. Μας ρωτούν πως έπληξε το ξεπούλημα και η έλευση Παπασταύρου τα κλειστά.
– Η έλευση Παπασταύρου δεν ήρθε απλά και ωραία ήρθε με την επιβολή της από τον κομματικό μηχανισμό με σαθρές διαδικασίες και με την πλήρη διάσπαση του κόσμου. Επιχειρηματίες που στήριζαν από πάντα τα κλειστά βρέθηκαν στην Εκλογική Συνέλευση κάτω από επίθεση επειδή στήριζαν άλλο επενδυτή, στην ίδια Συνέλευση τους αφαιρέθηκε και ο λόγος από τους υποστηρικτές του κομματικού επενδυτή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποτραβηχθούν και να μην συνδράμουν στα κλειστά τμήματα μετά το ξεπούλημα. Τέτοια λύσσα είχαν να επιβάλουν με το έτσι θέλω τον δικό τους επενδυτή που έφτασαν στο σημείο να χαλάσουν, με τον αυταρχισμό τους, τις διαχρονικές σχέσεις του Σωματείου μας με ΟΜΟΝΟΙΑτες αιμοδότες του.

4. Δεν χρειάζονται την βοήθεια από αποστάτες μας είπαν άλλοι.
– Αποστάτες κύριοι είναι αυτοί που χώρισαν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλή τράπεζα και κακή τράπεζα. Που έδωσαν όλα τα έσοδα και τα χρέη με διακανονισμούς στην εταιρεία και άφησαν το Σωματείο με τα χρέη που δεν έχουν διακανονισμό και χωρίς έσοδα. Αυτοί είναι οι αποστάτες που άφησαν το Σωματείο στο έλεος του θεού και τρέχουν από πίσω την εταιρεία που ίδρυσαν πέρσι.

5. Η εταιρεία έδωσε αυτά που έπρεπε στο Σωματείο γιατί φωνάζετε για την συμφωνία;;;
– Φωνάζουμε για τον ίδιο λόγο που φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή. Η συμφωνία είναι κακή για το Σωματείο ξεπουλά το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ψίχουλα, αφήνει το Σωματείο με χρέη και ένα ομόλογο που δεν μπορεί να ξεπληρώσει και στο τέλος όπως μάθαμε ανάγκασε το Σωματείο να κάνει δάνειο 300 χιλιάδων από τον Παπασταύρου του οποίου έδωσαν κάποιοι την ομάδα μας.

6. Εσάς τι σας νοιάζει να πάτε στο αγροτικό σας.
– Πήγαμε στο αγροτικό μαζί με την περηφάνια μας, παλέψαμε πολεμηθήκαμε αλλά νικήσαμε και ανεβάσαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού κατηγορία μαζί με τον Λαό που την αγάπησε. Δεν ξεχνάμε όμως τα τμήματα που μας έδωσαν χαρά στα δύσκολα, τα τμήματα που τους τραγουδήσαμε, τα τμήματα που δεν ξεπουλήσατε αφού δεν έχουν έσοδα για να συμφέρουν στους επενδυτές σας. Για αυτό μας νοιάζει κύριοι και σίγουρα εκείνο που δεν μας νοιάζει είναι η γνώμη σας.

7. Γιατί δεν πήγατε στη τελευταία Συνέλευση του Σωματείου.
– Για να σας αφήσουμε να εκτεθείτε για να αποκαλυφτεί η γύμνια σας που όταν φέρνατε τους βαλτούς για να την ξεπουλήσετε ήσασταν εκατοντάδες αλλά φέτος μαζευτήκατε 50 άτομα. Για να φανεί πόσο γραμμένο έχουν το Σωματείο κάποιοι και για να μην δώσουμε με την παρουσία μας υπόσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο που έφερε και εκτέλεσε το ξεπούλημα. Και για να τελειώνουμε, την επόμενη Ιστορική φορά που θα έρθουμε στην Συνέλευση του Α.Σ.Ο.Λ θα είναι για να την Λευτερώσουμε και για κανένα άλλο λόγο.

Αυτά για τώρα απλά για να υπάρχουν. Απλές απαντήσεις χωρίς όμορφα λόγια. Η επόμενη μας ανακοίνωση για την Πετόσφαιρα θα είναι οι κινήσεις που κάναμε και θα κάνουμε μαζί με τον Λαό. Όλα για την πρωτοβουλία που αναλάβαμε τις επόμενες μέρες.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ