Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου η δημοπρασία της φανέλας του Νούνο Ασίς

Ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου η δημοπρασία της φανέλας του Νούνο Ασίς


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από λίγο, ενημερώνει ότι η δημοπρασία για τη φανέλα του Νούνο Ασίς ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα (19/8) και η μεγαλύτερη προσφορά, μέχρι τώρα, έφτασε στα 450 ευρώ.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Αυγούστου, η δημοπρασία που διενεργεί η ομάδα μας με έπαθλο μια υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς!  Στόχος είναι η ενίσχυση του παγκύπριου συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως υποβάλουν την προσφορά τους καλώντας στα γραφεία μας, στον τηλεφωνικό αριθμό: 22104848 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30 & 14:30 – 18:00). Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου, στις 12:00.

Τη φανέλα έχει δωρίσει για τη δημοπρασία το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, Στάθης Σταυρινού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο και στην οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!

Η πιο μεγάλη προσφορά μέχρι τις 16 Αυγούστου έφτασε στα 450 ευρώ.